Konu başında da Novitec'den daha güvenli yazmışsın black ile lefti birbirine düşürmeye çalışma iki ürün de 10 numara herkes her şeyi biliyor bu adamlar bu tür dolduruşa gelecek klasik cg satıcıları değil hocamRebrand gibi duruyor fakat techarta daha çok özen gösterilmiş gibi.
yanlış anlamışsın derdim birilerini birbirine düşürmek değil sadece gözlemlerime dayanarak göreceli bir çıkarım yaptım.Konu başında da Novitec'den daha güvenli yazmışsın black ile lefti birbirine düşürmeye çalışma iki ürün de 10 numara herkes her şeyi biliyor bu adamlar bu tür dolduruşa gelecek klasik cg satıcıları değil hocam
Ben daha iiyim dimiyanlış anlamışsın derdim birilerini birbirine düşürmek değil sadece gözlemlerime dayanarak göreceli bir çıkarım yaptım.
Hilenin srcsini görmeden sadece analizleyerek böyle bir çıkarıma varamazsınız ki istatistik var müşteri feedbackleri var bir sürü geri dönüş yorumları var yanlış anlamayın ama konu başında yazılanlar ve konu içerisindeki hal ve hareketleriniz beni bunu düşünmeye itti.yanlış anlamışsın derdim birilerini birbirine düşürmek değil sadece gözlemlerime dayanarak göreceli bir çıkarım yaptım.
İki hileninde driver'larını kontrol ettiğim için bu çıkarımı yaptım detaylı olarak maalesef söylemem.Hilenin srcsini görmeden sadece analizleyerek böyle bir çıkarıma varamazsınız ki istatistik var müşteri feedbackleri var bir sürü geri dönüş yorumları var yanlış anlamayın ama konu başında yazılanlar ve konu içerisindeki hal ve hareketleriniz beni bunu düşünmeye itti.
Sadece driverdan yola bu kadar çabuk çıkıldığını ilk defa görüyorum dediğim gibi ortalık katakulliye getiriliyor gibi hissediyorum biri 2015 diğeri de 2019'dan beri satış yapan adamlar bu adamları katakulliye getirmeye çalışmak gibi bir acemiliği sizden beklemek istemem umarım söylediğiniz gibidirİki hileninde driver'larını kontrol ettiğim için bu çıkarımı yaptım detaylı olarak maalesef söylemem.
"Sadece driver" dost ne istiyorsun tam olarak madem bu kadar bilgilisin at reverse göster hangisi daha safe adam tarafsız sadece Crâck atıyorSadece driverdan yola bu kadar çabuk çıkıldığını ilk defa görüyorum dediğim gibi ortalık katakulliye getiriliyor gibi hissediyorum biri 2015 diğeri de 2019'dan beri satış yapan adamlar bu adamları katakulliye getirmeye çalışmak gibi bir acemiliği sizden beklemek istemem umarım söylediğiniz gibidir
Tarafsız gibi durmadı pek techart yada novi daha iyi olsun meselem hilelerle değil bu adamları galeyana getirebileceğini düşünmesi biraz tilt etti beni o kadar"Sadece driver" dost ne istiyorsun tam olarak madem bu kadar bilgilisin at reverse göster hangisi daha safe adam tarafsız sadece Crâck atıyor