VGC
Efsane Üye
- İletişim
acıkladı elemanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu nasıl düzeltirim windows 11 24h2
acıkladı elemanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu nasıl düzeltirim windows 11 24h2
eyw krdsm gold oldumSelamlar, galiba bir açıklama yapmak zorundayım çünkü TechArt ürününün isim hakları ve tam yetkisi tarafıma ait. Öncelikle @mahircayan 'ı tebrik ediyorum. Ürünümüzü Türkiye'de kırabilecek tek kişiydi ve başardı. Bunun yanında belirtmek isterim ki bizler sadece Distributor olarak görev yapıyoruz. Yani geliştiriciler firmamıza kendi yazılımlarını ister bize özel şekilde ister belirli isimler altında sunarak bizlere ürün üzerinde tam yetki sağlıyor. Böylece bizler ürünün fiyatlarına, satabilecek kişilere ve tüm yetkilerine hakim oluyoruz. Fakat söylediğim gibi ürünün geliştirmesiyle asla alakamız yok biz ve özellikle ben geliştirici değilim. Geçtiğimiz günlerde söylediğim gibi Developer ve Reverserlar arasında yeni olduğunu düşündüğümüz ama geçmişe dayanan bazı davalar baş gösterdi. Bu süreçte bizlere tarafsız tutumumuzu devam ettirip ürünlerimizi tekrardan safe hale getirmek düşer. Şuanda Crâck atılan versiyon tamamen güvenlidir. Burada ağlayacak değiliz. Hile marketinde herşey olabilir. Parası olmayan arkadaşlar şuanda tepe tepe kullanabilirler helali hoş olsun. Ürünümüz çok yakın sürede Crâck buildinden bağımsız olarak değiştirilecek ve güncellenecektir. Ayrıca bazı kişilerin aklına takılan bir soruyu da yanıtlamak istiyorum. Novitec ve Techart arasında herhangi bir benzerlik yoktur. Tamamen farklı ve bağımsız ürünlerdir. Bunu ürünleri detection zamanlarına bakarak zaten kolayca anlayabilirsiniz.
Hepinize iyi forumlar ve bol eğlenceler diliyorum.
Hayırlı olsun çiçeğim, neyse bu sayede kalitemizi sonunda göstermiş olduk :'Deyw krdsm gold oldum
Bizim müşterilerde İmmo aşağısı yok o da iyiymişHayırlı olsun çiçeğim, neyse bu sayede kalitemizi sonunda göstermiş olduk :'D
Ürünü Türkiye'de kırabilecek tek kişinin mahircayan olması hönkürttüSelamlar, galiba bir açıklama yapmak zorundayım çünkü TechArt ürününün isim hakları ve tam yetkisi tarafıma ait. Öncelikle @mahircayan 'ı tebrik ediyorum. Ürünümüzü Türkiye'de kırabilecek tek kişiydi ve başardı. Bunun yanında belirtmek isterim ki bizler sadece Distributor olarak görev yapıyoruz. Yani geliştiriciler firmamıza kendi yazılımlarını ister bize özel şekilde ister belirli isimler altında sunarak bizlere ürün üzerinde tam yetki sağlıyor. Böylece bizler ürünün fiyatlarına, satabilecek kişilere ve tüm yetkilerine hakim oluyoruz. Fakat söylediğim gibi ürünün geliştirmesiyle asla alakamız yok biz ve özellikle ben geliştirici değilim. Geçtiğimiz günlerde söylediğim gibi Developer ve Reverserlar arasında yeni olduğunu düşündüğümüz ama geçmişe dayanan bazı davalar baş gösterdi. Bu süreçte bizlere tarafsız tutumumuzu devam ettirip ürünlerimizi tekrardan safe hale getirmek düşer. Şuanda Crâck atılan versiyon tamamen güvenlidir. Burada ağlayacak değiliz. Hile marketinde herşey olabilir. Parası olmayan arkadaşlar şuanda tepe tepe kullanabilirler helali hoş olsun. Ürünümüz çok yakın sürede Crâck buildinden bağımsız olarak değiştirilecek ve güncellenecektir. Ayrıca bazı kişilerin aklına takılan bir soruyu da yanıtlamak istiyorum. Novitec ve Techart arasında herhangi bir benzerlik yoktur. Tamamen farklı ve bağımsız ürünlerdir. Bunu ürünleri detection zamanlarına bakarak zaten kolayca anlayabilirsiniz.
HVCI Kapat
(inbuilt hvci bypass içerir)
Novitec'e göre daha safe'dir
Arkadaş çok kaşındığı için oyuna her güncelleme geldiğinde güncellenecektir.
-
27.12.2024 -> Undetected
-
# Video #
-
# Desteklenen Pencereler #
Tam pencere
-
Menu Key: F1
-
# Desteklenen Sistemler / Versionlar #
Windows 10/11 Tüm versiyonlar
-
# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. techart.ldr ile apt.exe yi ayırmayın.
2. apt.exe çalıştırın bir süre işlemlerin bitmesini bekleyin.
2. Konsolu takip edin, oyuna girin yazısını görünce oyuna girebilirsiniz.
# NOT #
HVCI kapattığınızdan eminseniz ve kapattığınız halde driver hataları almaya devam ediyorsanız;
Sürümünüz 24H2 ise, 23H2 veya Windows 10 22H2 dönün.
Ardından cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp şunu yazın sonra bilgisayarı yeniden başlatınKod:reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v VulnerableDriverBlocklistEnable /t REG_DWORD /d 0 /f
# İndir #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# Virüs Total #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dikkat et dost boğazında kalır tükürüğünle boğulmaÜrünü Türkiye'de kırabilecek tek kişinin mahircayan olması hönkürttü
eyvSelamlar, galiba bir açıklama yapmak zorundayım çünkü TechArt ürününün isim hakları ve tam yetkisi tarafıma ait. Öncelikle @mahircayan 'ı tebrik ediyorum. Ürünümüzü Türkiye'de kırabilecek tek kişiydi ve başardı. Bunun yanında belirtmek isterim ki bizler sadece Distributor olarak görev yapıyoruz. Yani geliştiriciler firmamıza kendi yazılımlarını ister bize özel şekilde ister belirli isimler altında sunarak bizlere ürün üzerinde tam yetki sağlıyor. Böylece bizler ürünün fiyatlarına, satabilecek kişilere ve tüm yetkilerine hakim oluyoruz. Fakat söylediğim gibi ürünün geliştirmesiyle asla alakamız yok biz ve özellikle ben geliştirici değilim. Geçtiğimiz günlerde söylediğim gibi Developer ve Reverserlar arasında yeni olduğunu düşündüğümüz ama geçmişe dayanan bazı davalar baş gösterdi. Bu süreçte bizlere tarafsız tutumumuzu devam ettirip ürünlerimizi tekrardan safe hale getirmek düşer. Şuanda Crâck atılan versiyon tamamen güvenlidir. Burada ağlayacak değiliz. Hile marketinde herşey olabilir. Parası olmayan arkadaşlar şuanda tepe tepe kullanabilirler helali hoş olsun. Ürünümüz çok yakın sürede Crâck buildinden bağımsız olarak değiştirilecek ve güncellenecektir. Ayrıca bazı kişilerin aklına takılan bir soruyu da yanıtlamak istiyorum. Novitec ve Techart arasında herhangi bir benzerlik yoktur. Tamamen farklı ve bağımsız ürünlerdir. Bunu ürünleri detection zamanlarına bakarak zaten kolayca anlayabilirsiniz.