sunu artiyen demek istiyorumki acarken diyorki en sonda .jar acmak icin bir dosya secin demin javayi sectim ama yine ayni hatalarGüzel bu yazılardan sonra "DE received [XXXXX]" diye yazı çıkıyor onuda ss atarsanız sevinirim
sunu artiyen demek istiyorumki acarken diyorki en sonda .jar acmak icin bir dosya secin demin javayi sectim ama yine ayni hatalarGüzel bu yazılardan sonra "DE received [XXXXX]" diye yazı çıkıyor onuda ss atarsanız sevinirim
Çalışmayı durdurdu hatası alıyorsan bir kaç kere daha girmeyi dene.software paused diyor giremiyorum
Çözünürlüğü fulleyip oyunu tam pencere yap sonra oyunu yeniden başlat.beyler benim esp adam akıllı çalışmıyor adamların biraz üstünden falan başlıyor yav
çalışmayı durdurdu değil enter license kısmı geliyor otomatik geçmiyo orayı ben yazıyorum enterliyorum sonra software paused diye bi kisim aciliyo ok a basiyom kapaniyoÇalışmayı durdurdu hatası alıyorsan bir kaç kere daha girmeyi dene.
hocam ben attim herseyi bi kontrol etsenize lutfen yardimci olunÇözünürlüğü fulleyip oyunu tam pencere yap sonra oyunu yeniden başlat.
HVCI Kapat
(inbuilt hvci bypass içerir)
Novitec'e göre daha safe'dir
Arkadaş çok kaşındığı için oyuna her güncelleme geldiğinde güncellenecektir.
-
27.12.2024 -> Undetected
-
# Video #
-
# Desteklenen Pencereler #
Tam pencere
-
Menu Key: F1
-
# Desteklenen Sistemler / Versionlar #
Windows 10/11 Tüm versiyonlar
-
# Hile Nasıl Çalıştırılır #
1. techart.ldr ile apt.exe yi ayırmayın.
2. apt.exe çalıştırın bir süre işlemlerin bitmesini bekleyin.
2. Konsolu takip edin, oyuna girin yazısını görünce oyuna girebilirsiniz.
# NOT #
HVCI kapattığınızdan eminseniz ve kapattığınız halde driver hataları almaya devam ediyorsanız;
Sürümünüz 24H2 ise, 23H2 veya Windows 10 22H2 dönün.
Ardından cmd'yi yönetici olarak çalıştırıp şunu yazın sonra bilgisayarı yeniden başlatınKod:reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\CI\Config" /v VulnerableDriverBlocklistEnable /t REG_DWORD /d 0 /f
# İndir #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
# Virüs Total #
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dosyaların ismini değiştirme ve birbirinden ayırma sadece apt.exe'yi aç.çalışmayı durdurdu değil enter license kısmı geliyor otomatik geçmiyo orayı ben yazıyorum enterliyorum sonra software paused diye bi kisim aciliyo ok a basiyom kapaniyo
hiçbişey yapmadım sadece klasore ayıkladım apt yi aciyorum boyle oluyoDosyaların ismini değiştirme ve birbirinden ayırma sadece apt.exe'yi aç.