Çalışıyor Valorant Techart Crâcked [INBUILT HVCI BYPASS] ESP | Aimbot

Yaptığın işlemleri burdan bana yazarsan yardımcı olabilirim. Windows versiyonunuda ss atın.
Win version:

Aldigim Hata: driver not supported yaziyor, verdiginiz kodu CMD actim yaptim succesfuly yazdi ardindan yeniden baslatdim ve hileyi actim yine ayni hatayi verdi.

Hataya OK basip, oyunu aciyorum menu geliyor ama oyunda hic birsey olmuyor ne fov gozukuyor ne esp etkilemiyor yani.

Win version:

Aldigim Hata: driver not supported yaziyor, verdiginiz kodu CMD actim yaptim succesfuly yazdi ardindan yeniden baslatdim ve hileyi actim yine ayni hatayi verdi.

Hataya OK basip, oyunu aciyorum menu geliyor ama oyunda hic birsey olmuyor ne fov gozukuyor ne esp etkilemiyor yani.
Anladım driver hatasından sonra esp çalışmaması gayet normal, konsolu açtığınız ilk anda driver yüklemesi yapıyor ardından yazılar çıkıyor o kısmı ss atma şansınız var mı?

Anladım driver hatasından sonra esp çalışmaması gayet normal, konsolu açtığınız ilk anda driver yüklemesi yapıyor ardından yazılar çıkıyor o kısmı ss atma şansınız var mı?
burayi diyorsunuz galiba:

Win version:

HVCI; Çekirdek yalıtımı açık ise kapatın.
(Bunu kullanabilirsin)
ardından dControl ile defenderınızı tamamiyle kapatın.
Faceit yüklüyse faceit’i denetim masasından kaldır, eğer kaldırmak istemiyorsan cmd’yi yönetici çalıştırıp “sc stop faceit” yazman yeterli olur.
Herhangi bir anti-virüs kullanıyorsanız denetim masası üzerinden kaldırın.
Tüm hepsini yaptıktan sonra bilgisiyarını yeniden başlat ve dene.

HVCI; Çekirdek yalıtımı açık ise kapatın.
(Bunu kullanabilirsin)
ardından dControl ile defenderınızı tamamiyle kapatın.
Faceit yüklüyse faceit’i denetim masasından kaldır, eğer kaldırmak istemiyorsan cmd’yi yönetici çalıştırıp “sc stop faceit” yazman yeterli olur.
Herhangi bir anti-virüs kullanıyorsanız denetim masası üzerinden kaldırın.
Tüm hepsini yaptıktan sonra bilgisiyarını yeniden başlat ve dene.
yaptim hepsini, faceit falanda yok defenderde kapali antivurisde yok

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt