eyw kanka adamsınTamam attim exe calismama ihtimali yok
eyw kanka adamsınTamam attim exe calismama ihtimali yok
Aktiflestiriyosun hareket ederken ates etmiyor hareket etmezken croshair rakibin ustune gelince ates ediyor rakibe direk. Peek atinca otomatik dogru anda ates ediyor yani. normal trigger gibide kullanabiliyosun kullanisli baya. nasil kullandigina baglibu ne işe yarıyor anlamadım tam
iyimiş yararlı konuAktiflestiriyosun hareket ederken ates etmiyor hareket etmezken croshair rakibin ustune gelince ates ediyor rakibe direk. Peek atinca otomatik dogru anda ates ediyor yani. normal trigger gibide kullanabiliyosun kullanisli baya. nasil kullandigina bagli
Ban yedirir mi?Aktiflestiriyosun hareket ederken ates etmiyor hareket etmezken croshair rakibin ustune gelince ates ediyor rakibe direk. Peek atinca otomatik dogru anda ates ediyor yani. normal trigger gibide kullanabiliyosun kullanisli baya. nasil kullandigina bagli
knk ateş etme tuşunu j mi yapmak gerekiyor sol tik yerineAktiflestiriyosun hareket ederken ates etmiyor hareket etmezken croshair rakibin ustune gelince ates ediyor rakibe direk. Peek atinca otomatik dogru anda ates ediyor yani. normal trigger gibide kullanabiliyosun kullanisli baya. nasil kullandigina bagli
knk tam olarak nasıl çalışıyor j ye basılı mı tutucazAktiflestiriyosun hareket ederken ates etmiyor hareket etmezken croshair rakibin ustune gelince ates ediyor rakibe direk. Peek atinca otomatik dogru anda ates ediyor yani. normal trigger gibide kullanabiliyosun kullanisli baya. nasil kullandigina bagli
blue_text = colorful_text("Press Left Alt to activate", Fore.BLUE)knk tam olarak nasıl çalışıyor j ye basılı mı tutucaz
çalışmıyor bendeblue_text = colorful_text("Press Left Alt to activate", Fore.BLUE)
cyan_text = colorful_text("Bind 'J' key to fire", Fore.CYAN)
benim exeyi kullanirsan dedect olur 1 2 gune kendin build edersen yedirmezBan yedirir mi?