nitrogencfg
Silver Üye
Beyler Windowstan kalici olarak Arch linuxa geciyorum bu sebepten dolayi size pc'mde kalan kendim yazdigim son hileyi paylasicam.
Bu strafe yapaken w a s d tuslarina basarken ates etmeyen durdugunuz anda 3 mermiyi ayni anda atan bir triggerbot.
Toggle mantigi ile calisiyor bu sebepten surekli acik tutabilirsiniz mac boyu sol tika basmaniza gerek bile yok.
Kodun icindeki sakincali bazi kelimelerden dolayi exe ye cevirip themida gibi bir uygulama ile encrypt ederseniz tamamen undedected olacaktir. pydirectinput kullaniyor ve sol tikla calismiyor.
Github linkini paylasiyorum kendiniz indirip caresine bakabilirsiniz.
Kullanmak icin yapmaniz gereken ayarlar hile acildiginda yaziyor.
Ekran cozunurlugu tam ekran olmasi yada pencereli olmasi hicbirsey farketmiyor her cozunurlukte oynayabilirsiniz.
Yapamanlar olmus o yuzden exe:
exe vt:
Github linki:
Bu strafe yapaken w a s d tuslarina basarken ates etmeyen durdugunuz anda 3 mermiyi ayni anda atan bir triggerbot.
Toggle mantigi ile calisiyor bu sebepten surekli acik tutabilirsiniz mac boyu sol tika basmaniza gerek bile yok.
Kodun icindeki sakincali bazi kelimelerden dolayi exe ye cevirip themida gibi bir uygulama ile encrypt ederseniz tamamen undedected olacaktir. pydirectinput kullaniyor ve sol tikla calismiyor.
Github linkini paylasiyorum kendiniz indirip caresine bakabilirsiniz.
Kullanmak icin yapmaniz gereken ayarlar hile acildiginda yaziyor.
Ekran cozunurlugu tam ekran olmasi yada pencereli olmasi hicbirsey farketmiyor her cozunurlukte oynayabilirsiniz.
Yapamanlar olmus o yuzden exe:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
exe vt:
Github linki:
Son düzenleme: