Arıyorum Valorant spoofer

hı ok

dostum araştırman lazım dediğim gibi. şu anda dolandırılma riski çok fazla. senin tercihin bilemiyorum.
Haklısın bekliyorum bende bakalım belki çıkınca biri burda konu açar

İyi yapmışsın her yerde d0landırıcı çok var iyki vazgeçtin hocam güvenli yerlerden al
sorma ya dc den güne 10 kişi mesaj atıyor dcmize gel açalım falan diye

Haklısın bekliyorum bende bakalım belki çıkınca biri burda konu açar

sorma ya dc den güne 10 kişi mesaj atıyor dcmize gel açalım falan diye
Böyle olanlara inanmayın hocam piyasa da d0landırıcı son derece artı için güzel bir araştırma yaparak güvenli olanları bulabilirsiniz

az önce yapan bi kaç firma olduğunu ve gerçekten başarılı oldukları duyumunu aldım ancak yine de bir kaç gün bekleyeceğim ben. herkese de beklemenizi öneririm çünkü 14 şubatta bir güncelleme daha gelecek. 14 şubatta o metodu da fixlemeyecekleri ne malum?

az önce ban yedim hwid ban attı ama tekrar girebiliriyorum

az önce yapan bi kaç firma olduğunu ve gerçekten başarılı oldukları duyumunu aldım ancak yine de bir kaç gün bekleyeceğim ben. herkese de beklemenizi öneririm çünkü 14 şubatta bir güncelleme daha gelecek. 14 şubatta o metodu da fixlemeyecekleri ne malum?
Banada paslarmısın kontrol ettikten sonra takipteyim gerçekten işe yarayan lazım artık.

Spoofer arayan arkadaşlar dc;ugur199721 eklesin kanıtlarımızla nasıl yaptığımızı anlatalım gösterelim güven problemi yaşamayacaksınız emin olun :)

Şuanda aktif çalışan tpm bypasslı spoofer satıcısı var mıdır? Acil lazım fakat satan bulamadım.
kanka ben bi taktik var oyuna girmeden once windows r yap temp yaz sorna enter de orayi full sil oyuna gir tpm 2.0 hatası vermiyor.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt