Uniks
Efsane Üye
- Ticaret Puanı: 1 / 0
dostum tüm spooferler aktif şu anda kendisinden istenen şeyi yapıyor ama artık tpm kapalı yaptığımız spooflar bi işe yaramıyor maalesef. tpm açıkken spooflamak gerekiyor. yani tpm in de spooflanması ya da bypass edilmesi gerekiyor.Şuanda aktif çalışan tpm bypasslı spoofer satıcısı var mıdır? Acil lazım fakat satan bulamadım.
tpm i kapatıp vpn açarak valorantın hala tpm yasağı getirmediği proxylerden girebiliyorduk. buna da vpn ile tpm bypass diyorduk. FİXED verdiği hata tpm 2.0 enabled hatası.
Tpm modülünü biostan açıp windowsdan tpm clear yaparak tpm is ready not for use haline getirerek oyuna girebiliyorduk. FİXED verdiği hata Tpm intializing hatası
tpm i komple devre dışı bırakıp biostan açarak sistemde bulunan tüm tpm dosyalarını silerek buga sokarak oyuna girebiliyorduk FİXED verdiği hata oyun içinde van57 vanguard başlatılamadı hatası
yeni metotlar bulunmaya başlanmış. bir kaç yer bulmuş diye biliyorum ancak onlar da tpm bypass ediyormuş ancak eski serialler geri geleceğinden maximum 2 güne ban attırıyormuş.
gelişmeler bunlar.
yani demek istediğim değerli üstadım. bir süre beklemeni öneririm. acele edip dolandırılma. herkes bir şeyler bulduğunu iddia ediyor ama elle tutulur gözle görülür bir şey yok. dolandırılman yüksek ihtimal olduğundan biraz bekleyip piyasayı izle. elbet önde gelen firmalardan birisi bulur çıkarır.