Arıyorum Valorant spoofer

Şuanda aktif çalışan tpm bypasslı spoofer satıcısı var mıdır? Acil lazım fakat satan bulamadım.
dostum tüm spooferler aktif şu anda kendisinden istenen şeyi yapıyor ama artık tpm kapalı yaptığımız spooflar bi işe yaramıyor maalesef. tpm açıkken spooflamak gerekiyor. yani tpm in de spooflanması ya da bypass edilmesi gerekiyor.

tpm i kapatıp vpn açarak valorantın hala tpm yasağı getirmediği proxylerden girebiliyorduk. buna da vpn ile tpm bypass diyorduk. FİXED verdiği hata tpm 2.0 enabled hatası.
Tpm modülünü biostan açıp windowsdan tpm clear yaparak tpm is ready not for use haline getirerek oyuna girebiliyorduk. FİXED verdiği hata Tpm intializing hatası
tpm i komple devre dışı bırakıp biostan açarak sistemde bulunan tüm tpm dosyalarını silerek buga sokarak oyuna girebiliyorduk FİXED verdiği hata oyun içinde van57 vanguard başlatılamadı hatası

yeni metotlar bulunmaya başlanmış. bir kaç yer bulmuş diye biliyorum ancak onlar da tpm bypass ediyormuş ancak eski serialler geri geleceğinden maximum 2 güne ban attırıyormuş.

gelişmeler bunlar.

yani demek istediğim değerli üstadım. bir süre beklemeni öneririm. acele edip dolandırılma. herkes bir şeyler bulduğunu iddia ediyor ama elle tutulur gözle görülür bir şey yok. dolandırılman yüksek ihtimal olduğundan biraz bekleyip piyasayı izle. elbet önde gelen firmalardan birisi bulur çıkarır.

dostum tüm spooferler aktif şu anda kendisinden istenen şeyi yapıyor ama artık tpm kapalı yaptığımız spooflar bi işe yaramıyor maalesef. tpm açıkken spooflamak gerekiyor. yani tpm in de spooflanması ya da bypass edilmesi gerekiyor.

tpm i kapatıp vpn açarak valorantın hala tpm yasağı getirmediği proxylerden girebiliyorduk. buna da vpn ile tpm bypass diyorduk. FİXED verdiği hata tpm 2.0 enabled hatası.
Tpm modülünü biostan açıp windowsdan tpm clear yaparak tpm is ready not for use haline getirerek oyuna girebiliyorduk. FİXED verdiği hata Tpm intializing hatası
tpm i komple devre dışı bırakıp biostan açarak sistemde bulunan tüm tpm dosyalarını silerek buga sokarak oyuna girebiliyorduk FİXED verdiği hata oyun içinde van57 vanguard başlatılamadı hatası

yeni metotlar bulunmaya başlanmış. bir kaç yer bulmuş diye biliyorum ancak onlar da tpm bypass ediyormuş ancak eski serialler geri geleceğinden maximum 2 güne ban attırıyormuş.

gelişmeler bunlar.
Vallah hocam bunları anlatikdan sonra kimse bir şey diyemez çünkü tüm detayları anlatmışsın elllerine ağzına sağlık kralsın hocam çok faydalı bu bilmeyen sadece bunu okusa anlar zaten

Vallah hocam bunları anlatikdan sonra kimse bir şey diyemez çünkü tüm detayları anlatmışsın elllerine ağzına sağlık kralsın hocam çok faydalı bu bilmeyen sadece bunu okusa anlar zaten
Şu anda kimse acele edip oyun özlemiyle hasretiyle yanıp tutuşup spoofer aramaya başladı. dolandırıcılar için bildiğin fırsat doğdu. eminim ki bu başlığı açan arkadaşa bir sürü mesaj gelmiştir. ver 200 lira kaldırayım ver 500 lira kaldırayım banını gibi.

şu anda tam dolandırılma zamanı spoofer konusunda. bu tezgaha düşmeyin. biraz bekleyin ve piyasayı analiz edin. size mesaj olarak banını kaldırayım ben 100 200 lira diyenlere de itimat etmeyin. bizim sunucumuzda bile en az 20 kişiye mesaj atmışlar. dün de bir kaç hırbo bize gelip metot bulduğunu 1000 dolara satabileceğini ukala bir tavırla teklif edince nazikçe red ettik. sonra terbiyesizlik yapınca banladık .

yani şu anda bu işlerden anlamayan herkes dolandırılır. Spoofer yo k değil var tpm bypass metodu şu anda yok. ya da varsa da gizli. o nedenle dolandırılmayın. şu anda spoofer alınmaz....

Şu anda kimse acele edip oyun özlemiyle hasretiyle yanıp tutuşup spoofer aramaya başladı. dolandırıcılar için bildiğin fırsat doğdu. eminim ki bu başlığı açan arkadaşa bir sürü mesaj gelmiştir. ver 200 lira kaldırayım ver 500 lira kaldırayım banını gibi.

şu anda tam dolandırılma zamanı spoofer konusunda. bu tezgaha düşmeyin. biraz bekleyin ve piyasayı analiz edin. size mesaj olarak banını kaldırayım ben 100 200 lira diyenlere de itimat etmeyin. bizim sunucumuzda bile en az 20 kişiye mesaj atmışlar. dün de bir kaç hırbo bize gelip metot bulduğunu 1000 dolara satabileceğini ukala bir tavırla teklif edince nazikçe red ettik. sonra terbiyesizlik yapınca banladık .

yani şu anda bu işlerden anlamayan herkes dolandırılır. Spoofer yo k değil var tpm bypass metodu şu anda yok. ya da varsa da gizli. o nedenle dolandırılmayın. şu anda spoofer alınmaz....
Bu zamanlar dediğin gibi gerçekten aşırı d0landırıcı var dediğin de o kadar haklısın ki biri spoofer ilgili bir forum açıyorsun anında dm ine hemen dolaşıyorlar akbaba gibi sayıları çok artı

dipnot : burayı okuyanlara hediye olsun.
vpn bypass metodu kullananlara

amsterdam fixed
dusseldorf fixed
londra fixed

zaten elo boosterlerin kullandığı latam ve na ların tamamı fixed
kr de çalışan bir kaç proxy mevcut pingleri 210 260 civarı.

eu da girilebilecek tek bir proxy kaldı. Atlanta-Mountains
bunun da fixlenmesi yakındır eli kulağında. 2 3 güne buna da tpm yasağı gelir.
o zamana kadar 2 3 gün daha oynayayım diyen denesin. çalışıyor şu anda.

dipnot : burayı okuyanlara hediye olsun.
vpn bypass metodu kullananlara

amsterdam fixed
dusseldorf fixed
londra fixed

zaten elo boosterlerin kullandığı latam ve na ların tamamı fixed
kr de çalışan bir kaç proxy mevcut pingleri 210 260 civarı.

eu da girilebilecek tek bir proxy kaldı. Atlanta-Mountains
bunun da fixlenmesi yakındır eli kulağında. 2 3 güne buna da tpm yasağı gelir.
o zamana kadar 2 3 gün daha oynayayım diyen denesin. çalışıyormuş şu anda.
2 3 gün kullanip elosunu yükseltip hesap satanlar gelir kullanırlar kralsın

valorantın yasaklarını kaldırmıyor canım kardeşim. ban kaldırma diye bi şey yok. her yazdığıma şeye muhalefet olmana da gerek yok .

valorant 123456 seri numaralı xx donanımını valoranttan yasakladı.
Sen 123456 seri numaralı donanımın yasağını kaldıramazsın banını da kaldıramazsın bunu yapmak için riotun veritabanına girip kaldırman gerekir bunu yapamayacağına göre
sen 123456 seri numarasını ya null a çevirirsin ya da 123778 gibi bir şey yapar valorantı kandırır ve oyuna girersin.

bunu anlatmaya çalışıyorum. her yazdığıma bok varmış gibi yırtık dondan çıkar gibi çıkıp da muhalefet olma.
yapma ya? sen gaita olmalısın

Hocam eline sağlık. Spoof almayı düşünüyordumda senin yazılarını okuduktan sonra vazgeçtim. Herkes güya kaldırırız ban yemezsin rahat rahat oynarsın diyordu. Yani spoof alsak bile 2 güne banı yeriz yanlış anlamadıysam. Peki tpm bypasslı spoof bulursanız bi konu yada mesaj atarsan çok kral hareket olur

Hocam eline sağlık. Spoof almayı düşünüyordumda senin yazılarını okuduktan sonra vazgeçtim. Herkes güya kaldırırız ban yemezsin rahat rahat oynarsın diyordu. Yani spoof alsak bile 2 güne banı yeriz yanlış anlamadıysam. Peki tpm bypasslı spoof bulursanız bi konu yada mesaj atarsan çok kral hareket olur
İyi yapmışsın her yerde d0landırıcı çok var iyki vazgeçtin hocam güvenli yerlerden al

yapma ya? sen gaita olmalısın
hı ok

dostum araştırman lazım dediğim gibi. şu anda dolandırılma riski çok fazla. senin tercihin bilemiyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt