kanka şuanda alsan bile riot yine tpm ile bişey yaparsa ban yiceksinŞuanda aktif çalışan tpm bypasslı spoofer satıcısı var mıdır? Acil lazım fakat satan bulamadım.
valorantta aldığıız sistem yasağını kaldırmanız için olan bir yazılımspoofer nedir tam olarak
Hwid banı kaldırıp oyunu tekrar oynamana yariyorbanı kaldırmaya mı yarıyor vanguardı mı baypass ediyor spoofer
Öncelikle merhaba cheatglobalda bize sunduğu ücretsiz spoofer denediniz mi ?Şuanda aktif çalışan tpm bypasslı spoofer satıcısı var mıdır? Acil lazım fakat satan bulamadım.
Bir çok yöntemi var yani spoofer olarak yok fakat oluyormu bilmiyorum hard disk serial numaralarını 4x4 olacak şekilde ayarlıyorlar ve internet mac adresini değiştiriyorlar tabi serial numarasını değişmek için 2 dosya var ve bunları cmd den serial numarası değiştireceksin bende bu yöntemleri deniyeceğim çünkü ban yedim aradım ve bunları buldum youtubede detaylı çözümler varŞuanda aktif çalışan tpm bypasslı spoofer satıcısı var mıdır? Acil lazım fakat satan bulamadım.
var ama ban yediriyor diye biliyorumŞuanda aktif çalışan tpm bypasslı spoofer satıcısı var mıdır? Acil lazım fakat satan bulamadım.
spoofer iyi hoşta boyle kotu yanıda var bazen açıyon yarın tekrar patlıyor valorant da yenı guncellemek gelcek spoofer saglam olması gercekten onemlıvar ama ban yediriyor diye biliyorum