TmbBEY
Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
vpn le fıxTpm ve Secure boot açık olunca EFİ işe yaramıyor.
vpn le fıxTpm ve Secure boot açık olunca EFİ işe yaramıyor.
Hangi spoofer hocam bu?Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben böyle bir spoofer kullanıyorum tüm bilgileri komple gizliyor SSD seri numarasıda her saniye değişiyor. Tek sorunum TPMBYPASS ASUS TUF x570 plus anakartım buna tpm çipi alabiliyor muyum ? İnternetten baktım fakat bulamadım.
Reklamdan ban yemek istemem dc den ekle istersen dc:vals.06 spoofer yapan adam brezilyalı güzel çalışıyor spoofer ama tpmbypassı dt olduEvet 2. deneyişim fakat spoofer kesinlikle çalışmıyor arkadaşlar, boşuna vakit harcamanıza gerek yok açıkçası. Çalışacağından yana bir umudum pek yoktu zaten ama yine de denemiş olduk diyelim.
Hangi spoofer hocam bu?
İstek attım hocamReklamdan ban yemek istemem dc den ekle istersen dc:vals.06 spoofer yapan adam brezilyalı güzel çalışıyor spoofer ama tpmbypassı dt oldu
xanakin44 ekle brezilyalılardan almaİstek attım hocam
efi spoof format bios hepsini yaptınmı?Evet 2. deneyişim fakat spoofer kesinlikle çalışmıyor arkadaşlar, boşuna vakit harcamanıza gerek yok açıkçası. Çalışacağından yana bir umudum pek yoktu zaten ama yine de denemiş olduk diyelim.
Hangi spoofer hocam bu?
Bir sorun olmuyor sadece şuanki bios sürümüne güncelleme bios up yada bios dowm yap bi sorun yaşamazsınhocam ben tüm bios sürümlerinde ban yedim napcam
Null basmış geçmiş kernel moda yazdıran bir mapper ile yazdırınca bazı anakartlarda çalışıyor ama format ve raid de gerektiriyorEvet 2. deneyişim fakat spoofer kesinlikle çalışmıyor arkadaşlar, boşuna vakit harcamanıza gerek yok açıkçası. Çalışacağından yana bir umudum pek yoktu zaten ama yine de denemiş olduk diyelim.
Hangi spoofer hocam bu?