✅ Valorant Spoofer Van 152 Fix

Private bir hile kullanmaktayım hocam, efi benim için mantıklı olmaz o yüzden denemedim açıkçası.
Hiçbir spoofer kilitli anakartın seriallerini perm olarak değiştiremez efi lazım

efi spoofu paralı spooferların efi dosyasını attım.

Hiçbir spoofer kilitli anakartın seriallerini perm olarak değiştiremez efi lazım
Bunun öncesinde zenith kullanıyordum, perm tarafında bir sıkıntı yaşamadım. Yinede denemeye açık bende çalışmayan sizde çalışır net bir şey söylemiyorum.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Intel ve Hp Makinalarında çalışma oranı daha düşüktür. Hiçbir program bana ait değildir. internetten alınmadır

1. Temiz USB ile format atın.

2. Bios Up sonra down flash atın [ Banlı Bios sürümüne flash atmayınız ]

3. Biostan Secure Boot Ve TPM Kapatınız.

4. Linke Koyduğum Spoofer ile spooflayınız.[ Serialler Değişmez ise EFI Spoof yapın]

5. Bilgisayarı Yeniden Başlatın.

6. EFI Spoof yapın ( USB Lazım) Dosyanın içinde talimatları yazdım ( CSM Kapatınız )

7. Disk ve Ram hariç her serial değişmesi lazım 2'si değişmesine gerek yok

8. Valorant indirin ve TPM Bypassla [
]girin

_____________________________________________________________________________________________________________

1. Tpm Bypass [ ] Açın oyuna girin
(Eğer Çalışmazsa Flag yemişsinizdir 2-1 Hafta oyuna girmeyin sonra tekrar deneyin)

Şuanki paralı tpm bypassların yaptığı tek şey system32 klasorunde bazı tpm dosyalarını silmek ille Fix yiyeceklerdir ve ban atıcaktır.

2. TPM Bypass
En Tercih ettiğim yeni serial çip almak tpm bypassa 600TL vermek yerine yeni çip Almak aynı fiyata denk geliyor ve garanti tpm banınız kalkıyor.
piyasadaki çoğu spoofer ve tpm bypass birbirinin aynısıdır, aynı dev isim değiştirilmiş ürün.

_____________________________________________________________________________________________________________

Linkler:

1. Spoofer siteden alınmadır
2. Spoofer Uc'de WH12 tarafından geliştiriren bedava spooferdır

Not: Eski microsoft / Nvidia / Steelseries / AMD Uygulamalarında giriş yapmayın
amd driveri inik hocam birşey olur mu format sonrası indirdim ayar yaptım

hocam ben tüm bios sürümlerinde ban yedim napcam :D

Yararlı bir konu ve güncel olarak açılması işe yarar forumda bu aralar sık görmeye başlamıştım bu hatanın çözümünü arayanı

konuyu görenler elini çabuktutmalı yoksa dt olur kısa zamanda bu spoof

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt