Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
toertyme i make my settings, the config file is empty , solution ?

Dostum
Yükleme uzun sürdü diyip dondu EVET/HAYIR çıkarttı basamadım pcyi tuştan kapattım.
Spoofer olmuşmudur?

2-3 günde bir ban kaldıran asuslu bne
özel değilse biraz bahsedebilirmisin ne kullandığını program istemiyorum ismi veya programın yapdığı özellik merak ediyorum asus anakartlarda yanlış birşey yapınca anakart yanıyor falan diyorlardı merak içerisindeyim.

özel değilse biraz bahsedebilirmisin ne kullandığını program istemiyorum ismi veya programın yapdığı özellik merak ediyorum asus anakartlarda yanlış birşey yapınca anakart yanıyor falan diyorlardı merak içerisindeyim.
İnan bana yancak olsa benim anakartım çoktan yanmıştı

İnan bana yancak olsa benim anakartım çoktan yanmıştı
yanmıyacağını biliyorum ama hem lydian hem Sconun Dandik spooferi calısmıyor bende volumeid amıdewin programları calısırdı fixlemişler galiba ne yapip aşıyorsun banı birde kay/o updatesinden sonra bir değişiklik oldumu?

yanmıyacağını biliyorum ama hem lydian hem Sconun Dandik spooferi calısmıyor bende volumeid amıdewin programları calısırdı fixlemişler galiba ne yapip aşıyorsun banı birde kay/o updatesinden sonra bir değişiklik oldumu?
Afuwin kullanıyorum kendi bilgisayarımda çevremdikiler dahil rahatlıkla ban kaldırabiliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt