kaç günde ban yersin tahminiçalışıyo denendı
1 güne ban atıyo dıye bılıyorm ama spooferla banı açıyormkaç günde ban yersin tahmini
spooferin hangi spofer ? bumu1 güne ban atıyo dıye bılıyorm ama spooferla banı açıyorm
özel değilse biraz bahsedebilirmisin ne kullandığını program istemiyorum ismi veya programın yapdığı özellik merak ediyorum asus anakartlarda yanlış birşey yapınca anakart yanıyor falan diyorlardı merak içerisindeyim.2-3 günde bir ban kaldıran asuslu bne
İnan bana yancak olsa benim anakartım çoktan yanmıştıözel değilse biraz bahsedebilirmisin ne kullandığını program istemiyorum ismi veya programın yapdığı özellik merak ediyorum asus anakartlarda yanlış birşey yapınca anakart yanıyor falan diyorlardı merak içerisindeyim.
valobot ?spooferin hangi spofer ? bumu
yanmıyacağını biliyorum ama hem lydian hem Sconun Dandik spooferi calısmıyor bende volumeid amıdewin programları calısırdı fixlemişler galiba ne yapip aşıyorsun banı birde kay/o updatesinden sonra bir değişiklik oldumu?İnan bana yancak olsa benim anakartım çoktan yanmıştı
Afuwin kullanıyorum kendi bilgisayarımda çevremdikiler dahil rahatlıkla ban kaldırabiliyorumyanmıyacağını biliyorum ama hem lydian hem Sconun Dandik spooferi calısmıyor bende volumeid amıdewin programları calısırdı fixlemişler galiba ne yapip aşıyorsun banı birde kay/o updatesinden sonra bir değişiklik oldumu?