BenRobotDeğilm
Efsane Üye
çalışması önemli değil kaç maçta ban atıyor*çalışıyo denendı
çalışması önemli değil kaç maçta ban atıyor*çalışıyo denendı
sabah 10 dan berı oynuyorm ban yemedım dahaçalışması önemli değil kaç maçta ban atıyor*
11 saattır fılan oynuyorm tab2 yarın oto ban atılabılırde şuan ban durumu görmedımçalışması önemli değil kaç maçta ban atıyor*
bende 2 gün yememiştim 15 20 maç atmıştım sonra hileci tespit edildi van5 vs falan vermişti sanada verebilirsabah 10 dan berı oynuyorm ban yemedım daha
11 saattır fılan oynuyorm tab2 yarın oto ban atılabılırde şuan ban durumu görmedım
he bıde sıze önerım h1leyı e dıskınıze fılan atın daha geç tespıt edılr
usb ye mi atalım ?sabah 10 dan berı oynuyorm ban yemedım daha
11 saattır fılan oynuyorm tab2 yarın oto ban atılabılırde şuan ban durumu görmedım
he bıde sıze önerım h1leyı e dıskınıze fılan atın daha geç tespıt edılr
ben yan hardıske atıyormusb ye mi atalım ?
bılıyorm spofer çalışıyo ztn açarm banıbende 2 gün yememiştim 15 20 maç atmıştım sonra hileci tespit edildi van5 vs falan vermişti sanada verebilir
kimse sorsam amı biosu var her spoofer calısıyor ama postların altında herkes calısmıyor diyorben yan hardıske atıyorm
bılıyorm spofer çalışıyo ztn açarm banı
sagol knkmçalışıyo denendı
2-3 günde bir ban kaldıran asuslu bneasus ana kartta hile açmak mantıksız gerçekten asus ana kartlarda ban zor kalkmakta bazen ımkansız hatta
değişir ban suresikaç gunde atıyor knk 2 3 gun mu yoksa kullanıma gore degısıyor mu bilgisi olan varsa size zahmet arkadaslar
sagol knkm