nasıl yaptın reis anlatır mısın ben spoofluyorum 20 dk sonra yine ban atıyor1 gün içinde ban atıyor ama spoofer hala çalışıyor keşke internetim hızlı olsa oyunu 30dk indirsem her gün spoof atıp girerim bu hileyle bağımlılık gibi bişi
önce programdan (3) e basıp tüm riot dosyalarını filan siliyorum sonra bios update yapıyorum ya da eski bi sürüm kuruyorum ondan sonra spoofluyorum oluyornasıl yaptın reis anlatır mısın ben spoofluyorum 20 dk sonra yine ban atıyor
he formata gerek yok yaniönce programdan (3) e basıp tüm riot dosyalarını filan siliyorum sonra bios update yapıyorum ya da eski bi sürüm kuruyorum ondan sonra spoofluyorum oluyor
bende formatsızda çalışıyor sanırımhe formata gerek yok yani
Hocam Valorant'ı USB belleğe atsam geri indirmeme gerek kalır mı spooferdaöncelikle şunu söyleyımkı 1 gun ıcersıınde ban yıyorsunuz bence değmez spooferde sadece amı bıos larda işe yaramakta nasıl önerınıcegınızı bılmıyorsanız çalıştır yazıp çalıştıra msinfo32.exe yazın orda bıos yerınde amerıcan megatrends yazıyorsa çalışma ıhtımalı yuksek bende çalışıyor
flaş belleğe atarsan sılınmez daha sonrasında c ye kopyala at de sonra valoranttın sıtesınden valorant ındır de yedekledıgın dosya konumunu seç otomatık onarılıyor dıcektırHocam Valorant'ı USB belleğe atsam geri indirmeme gerek kalır mı spooferda
eyvallah saolbende formatsızda çalışıyor sanırım