Valorant Spoofer + ValoBot Legit | Orjinal Ürün [Scofield & L33T]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam COLORFUL B450M-HD anakartım var spoofer çalışır mı? daha ban yemedim dün 18:00 dan beri rank kasıyorum.

Anakartınız ASUS ise modül koruma sistemi var, satın ve başka bir markaya geçin imkanınız var ise. Kendiniz yazılımsal oynarsanız büyük ihtimal ile başarısız olursunuz.
yedin mi ban

Hocam COLORFUL B450M-HD anakartım var spoofer çalışır mı? daha ban yemedim dün 18:00 dan beri rank kasıyorum.

Anakartınız ASUS ise modül koruma sistemi var, satın ve başka bir markaya geçin imkanınız var ise. Kendiniz yazılımsal oynarsanız büyük ihtimal ile başarısız olursunuz.
asus ana kartta hile açmak mantıksız gerçekten asus ana kartlarda ban zor kalkmakta bazen ımkansız hatta

Beyler onceden ban yedim ve 3 ay sonra acildi tekrar hile ile oynamak istiyorum ama ben yedikten sonra spoofer ise yararmi diye aklimda soru var ne diyosunuz onerirmisiniz hileyi

Beyler onceden ban yedim ve 3 ay sonra acildi tekrar hile ile oynamak istiyorum ama ben yedikten sonra spoofer ise yararmi diye aklimda soru var ne diyosunuz onerirmisiniz hileyi
öncelikle şunu söyleyımkı 1 gun ıcersıınde ban yıyorsunuz bence değmez spooferde sadece amı bıos larda işe yaramakta nasıl önerınıcegınızı bılmıyorsanız çalıştır yazıp çalıştıra msinfo32.exe yazın orda bıos yerınde amerıcan megatrends yazıyorsa çalışma ıhtımalı yuksek bende çalışıyor

1 gün içinde ban atıyor ama spoofer hala çalışıyor keşke internetim hızlı olsa oyunu 30dk indirsem her gün spoof atıp girerim bu hileyle bağımlılık gibi bişi :D

1 gün içinde ban atıyor ama spoofer hala çalışıyor keşke internetim hızlı olsa oyunu 30dk indirsem her gün spoof atıp girerim bu hileyle bağımlılık gibi bişi :D
ben ban yedim, spoofer kullandım, bios sürümünü güncelledim, format attım, valo yu tekrar yükledim. Ve bunların hepsi 1 saatte oldu :D bence değer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt