L33T
Gold Üye
Merhaba arkadaşlar, Forumda biraz gezindiğim de Scofield isimli arkadaşımız hakkında heryerde kötü yorumlar vs gördüm. Bende merakımdan gidip kendisi ile konuştum. Çünkü bu denli saldırganlığın bir sebebi olmalı diye düşündüm. Aynı şekilde forumdan 1-2 arkadaşla da konuştum fakat gördüğüm kadarıyla olaylar tamamen yanlış anlaşılmalardan ibaretti. Kendisi Türkiye'de satış yapmayı sadece uygun fiyatlı kaliteli ürün getirmek istediği için geldiğini söyledi. Bende Türkiye içerisinde bedava hileler çıkarmayı düşünen biri olarak kendisine bir teklifde bulundum ve beni kırmadı sağolsun. Spoofer ve ValoBot konusunda ortak bilgilerimizi birleştirerek tam bir derleme çıkardık. Umarım Scofield düşmanları benim hatrım için bu konuda gereksiz kirlilik ve gereksiz yalanlar atmazlar. Rica ediyorum... Güzel ülkemin güzel insanları şu ekonomi şartlarında onlarca yüzlerce dolar zevk için oynadıkları hilelere para vermemeli diye düşünüyorum.
Gelelim Özelliklerimize;
Bildiğiniz gibi ValoBot Legit external aimbottur. Pixelbot olarak geçer. Ayrıca içerisin de valorant & vanguard tracelerini tamamen temizleyen yani spoofer için recovery atmanıza gerek bırakmayan bir temizleyici ve spoofer bulunmaktadır. Kendisi ve ben Artık Türkiye'de hile satışı olmasına karşı olduğumuz için bu ürünü sadece Türkiye'ye ücretsiz olarak sunmayı tercih ettik. Güncellemeler tamamen benim tarafımdan yapılacaktır. Eğer ki bir yerde Crâck adı altında paylaşım görürseniz kesinlikle kullanmayın çünkü bedava paylaşılan bir ürünü kıran kişinin tek derdi insanlara virüs atmak veya gereksiz prim kasmaya çalışmaktır.
Nasıl Kullanıyoruz?
Kullanımı basit, tek yapmanız gereken hile exesini yönetici olarak çalıştırıp install demeniz. Kurulum bittikten sonra tekrar açarak run aimbot diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca hwid yasaklaması olan arkadaşlarımız da hwid spooferı kullanarak kullanmaya başlayabilirler.
Aimbot Özellikleri Nelerdir?
Klasik lolmenu özellikleri içermektedir.
- Aimbot
- Aimassist
- Fov
- Smooth
- Color
- Recoil Control System (Yakında bizzat tarafımca eklenecektir...)
Spoofer Özellikleri Nelerdir?
- Spooferımız satışta olan spooferla birebir aynıdır. Laptopların çoğunda ve Insyde bioslarda çalışmamaktadır. Yeni geliştirdiğim method ile bazı bilgisayarlarda bios update dahil istememektedir. Fakat ben genede en kesin sonuç veren adımları yazıyorum.
- Valorant & Vanguard Sil.
- Trace Temizlemeyi Kullan.
- Bios Update Yap.
- Spoofer çalıştır.
Güncellemeler Hakkında Bilgi?
- Söylediğim gibi güncellemeler ve source tamamen bendedir. Elimden geldiğince her 2-3 günde bir güncelleyeceğim. Yeni versiyonu her seferinde yorumlara bırakacağım veya bir yöneticiden rica ederek ekleteceğim. Hiçbir şüpheniz olmasın
İndirme Linki:
(İçerisine basit bir vmp pack atılmıştır sadece. Kırıp paylaşmaya kalkacak arkadaşlar kendinizi rezil etmeyin.)
Virustotal:
Gelelim Özelliklerimize;
Bildiğiniz gibi ValoBot Legit external aimbottur. Pixelbot olarak geçer. Ayrıca içerisin de valorant & vanguard tracelerini tamamen temizleyen yani spoofer için recovery atmanıza gerek bırakmayan bir temizleyici ve spoofer bulunmaktadır. Kendisi ve ben Artık Türkiye'de hile satışı olmasına karşı olduğumuz için bu ürünü sadece Türkiye'ye ücretsiz olarak sunmayı tercih ettik. Güncellemeler tamamen benim tarafımdan yapılacaktır. Eğer ki bir yerde Crâck adı altında paylaşım görürseniz kesinlikle kullanmayın çünkü bedava paylaşılan bir ürünü kıran kişinin tek derdi insanlara virüs atmak veya gereksiz prim kasmaya çalışmaktır.
Nasıl Kullanıyoruz?
Kullanımı basit, tek yapmanız gereken hile exesini yönetici olarak çalıştırıp install demeniz. Kurulum bittikten sonra tekrar açarak run aimbot diyerek kullanmaya başlayabilirsiniz. Ayrıca hwid yasaklaması olan arkadaşlarımız da hwid spooferı kullanarak kullanmaya başlayabilirler.
Aimbot Özellikleri Nelerdir?
Klasik lolmenu özellikleri içermektedir.
- Aimbot
- Aimassist
- Fov
- Smooth
- Color
- Recoil Control System (Yakında bizzat tarafımca eklenecektir...)
Spoofer Özellikleri Nelerdir?
- Spooferımız satışta olan spooferla birebir aynıdır. Laptopların çoğunda ve Insyde bioslarda çalışmamaktadır. Yeni geliştirdiğim method ile bazı bilgisayarlarda bios update dahil istememektedir. Fakat ben genede en kesin sonuç veren adımları yazıyorum.
- Valorant & Vanguard Sil.
- Trace Temizlemeyi Kullan.
- Bios Update Yap.
- Spoofer çalıştır.
Güncellemeler Hakkında Bilgi?
- Söylediğim gibi güncellemeler ve source tamamen bendedir. Elimden geldiğince her 2-3 günde bir güncelleyeceğim. Yeni versiyonu her seferinde yorumlara bırakacağım veya bir yöneticiden rica ederek ekleteceğim. Hiçbir şüpheniz olmasın
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
(İçerisine basit bir vmp pack atılmıştır sadece. Kırıp paylaşmaya kalkacak arkadaşlar kendinizi rezil etmeyin.)
Virustotal:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Moderatör tarafında düzenlendi: