Valorant Spoofer | Undetected Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formatlayıp spoofladım hiçbir problem olmadan oyuna girebildim.
2-3 gün sonra oyunu açıp oyuna girdim arkada windows 10 güncellemeleri yapıldığı için bilgisayarı restartlamam gerekiyordu
bilgisayarı restartlayıp oyuna tekrar girdiğimde valoranttan ban yediğimi gördüm :)

Geçen gün gelen güncellemeden sonra tekrar ban yedim. Onun dışında neredeyse 1 gün kullandım. Çalışıyor ama maalesef bir kez daha çalıştıramadım. Bir kez mi işe yarıyor bu?

bios update yapmadan denedim 5 maç tayım sorunsuz çalışıyor elinize sağlık

Deneyeceğim. Tek sıkıntı bios up/down çünkü biosum şuan son sürüm (razer da550 01.06). İndirilebilir olarak 01.03 var sadece eski. 01.03 updaterını indirdim ancak "sadece razer bladede çalışır" tarzı bi hata verdi. Bios update 01.06'de de yine aynı hata. Neden acaba bilen var mı? (Laptopum razer blade 15)
Herşeyi yaptım val 51 veriyor.
İp ban, vpn le girin veya modemi fişten çekip 10-15 dk bekleyin. Öyle takın. İp değişirse val 51 gider

Merhaba spooferı kullandıktan sonra riot client'i açıyorum oyuna girmek için. Ancak sürekli vanguard kuruluyor diyor. Sonra yeniden başlatma gerekli yazıyor sürekli. Spooferı kullandıktan sonra oldu. Yardım edebilir misiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt