Valorant Spoofer | Undetected Spoofer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Format atmadan spoofer ı uyguladım + bios update yaptım. Sonuç 5-6 gün içinde hesap yasaklaması aldım.Anakart yasaklaması almadım. Bu da hile olarak görünen programlardan dolayı böyle oldu. Ayrıca format attım ve tekrardan spoofer ı kullanıp bios down yaptım. İnşallah şimdi de işe yarar :D

Benden size tavsiye bilgisayarınızı spooflayın ardından format atın. Tekrardan spoofer programını kurmayın. Hile olarak algıladığından ban atar 5 gün içinde tekrar. Zaten format atmadan önce spoofladınız pc yi. Şimdi oyunu sınırsız oynayabilirsiniz. 1 aydır oynuyorum ben.

Benden size tavsiye bilgisayarınızı spooflayın ardından format atın. Tekrardan spoofer programını kurmayın. Hile olarak algıladığından ban atar 5 gün içinde tekrar. Zaten format atmadan önce spoofladınız pc yi. Şimdi oyunu sınırsız oynayabilirsiniz. 1 aydır oynuyorum ben.
bildiğim kadarıyla spoofer etkisi formattan sonra gidiyor ek olaraktan yine bildiğim kadarıyla spoofer çıkalı 2 hafta olmadı.

bildiğim kadarıyla spoofer etkisi formattan sonra gidiyor ek olaraktan yine bildiğim kadarıyla spoofer çıkalı 2 hafta olmadı.
Benim bildidiğim kadarıyla bilgisayarda değişen bütün bilgiler kalıcı kalıyor. Format atsan bile gitmiyor.

bu gün denedim bu spofferi 5 maçtır bi sorun yok banım kalktı format bios güncelleme yaptım ama sadece spoffferi kullandığım da açılmadı en kesin çözüm format ve bios up down yapın normal de max poligondan sonra ban yerdim şuan yemiyorum 5 maçtır eğer ban yersem tekrar dan yazarım teşekkürler paylaşım için

format atıp bios update yaptım mad spoferi şimdi çalıştıracagım fakat açıklamada format formattan sonra spoof yapın diyor bir terslik olur mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt