Mevcut düzende spoofer denilen ürünler tamamen hilesiz veya aşırı legit oynayacak kişiler için çalışmaktadır. Yani basitçe spoof sonrası hile açarsan mutlaka ban yiyeceksin, belki 1 günde belki 1 ay da ama o ban gelecek. Vanguard aylar önce bütün spoof methodlarını zaten fixledi. Şuanda markette bulunan bütün spooferlar sadece banları geciktiriyor. Yani düzgün bir spoof attıktan sonra asla hile açmazsan ve spoofun düzgünse hile kullanmayacağın için kolayca rapor yemezsin ve vgk derin tarama yapmaz. Bu yüzden yasaklanman güç olur. Fakat tpm banına dikkat etmen gerekiyor.SİZCE TEKRAR YER MİYİM
peki ben hesabımda hile kullandım hile dt oluncA KULLANILAN HESAPLARA BAN atılırmıSpoofer,Bypass DT OLURSA = BAN
Spoofer,Bypass UD OLDUGU SÜRECE = BAN YOK
peki ben hesabımda hile kullandım hile dt oluncA KULLANILAN HESAPLARA BAN atılırmı
peki sen public full ürününümü öneriyon yoksa ext full ürününümüEvet, hileyle girdiğin tüm hesaplar genelde ban yiyor.
peki sen public full ürününümü öneriyon yoksa ext full ürününümü
şu gamebreakerin resell ürünümü yoksa external fullmü hangisi daha ud sencePublic full ürünü ne? herkes farklı isim verir ürünlere
gamebreak alma kendine azcık saygın varsa onun dışında letanın ürününü alabilirsinşu gamebreakerin resell ürünümü yoksa external fullmü hangisi daha ud sence