spoofer isteyen mi oldudelaya düşersen yersin ama delaya düşmemek için discord.gg/surfs spooferimizi satın alırsan yardımcı olurum herşeyinde
ud likPerm spooferlarda dtlik geçirebilir.
hile alakası var dt var ud da var karışıkHileyle bir alakası yok bypass ve spooferın ud olsun hile Dt olsa bile yemezsin ama spoofer veya bypass Dt ise yersin
kankam hileyle alakası yok ki spoofdan sonra ben veya delaya düşmenin,ud ise sıkıntı çıkmazSİZCE TEKRAR YER MİYİM
yemezsinSİZCE TEKRAR YER MİYİM
var knkamkankam hileyle alakası yok ki spoofdan sonra ben veya delaya düşmenin,ud ise sıkıntı çıkmaz
kanka nasıl var ya,oyun hile acmadigin için ban atması çok saçma bisey ben hilesiz bypassle giriyorum banda yemedimvar knkam
hilesiz 40 50 maç attım 1 2 hafta oldu ban yemedim hile alakalı
bypassız giriyorum ban yokkanka nasıl var ya,oyun hile acmadigin için ban atması çok saçma bisey ben hilesiz bypassle giriyorum banda yemedim
kanka sana şöyle bisey diyeyim şimdi forumdaki techart falan kullanıyorsan hile olarak o hvci bypassliyor ondan dolayı yemiyor olabilirsin hile açıkken banada olmuştu öyle hvci ile alakalı o ban yemenbypassız giriyorum ban yok
perm spooferler direkt bypassliyor normaldirbypassız giriyorum ban yok
burdakini kullanmıyorum başka yerden kullanıyorum onda bypass gerekmiyorrrkanka sana şöyle bisey diyeyim şimdi forumdaki techart falan kullanıyorsan hile olarak o hvci bypassliyor ondan dolayı yemiyor olabilirsin hile açıkken banada olmuştu öyle hvci ile alakalı o ban yemen
reklamında böylesi adam zaten yermiyiz sorusu sormuşdelaya düşersen yersin ama delaya düşmemek için discord.gg/surfs spooferimizi satın alırsan yardımcı olurum herşeyinde