Open Source Valorant Source Code | Full + Esp + Spoof + Auto Updated

Source'yi inceledim içerisinde kernel level çalışan arkadaşlar için çok yararlı kodlar var ayrıca kodlayan arkadaş anti cheatlerden korunmak için 2-3 farklı teknik denemiş günümüzde priv hilelerde kullanılan yöntemler . Projeyi yazan arkadaşın en az 2 yılını almıştır diye tahmin ediyorum bazı yerlerde çok ince düşünmüş paylaşım için teşekkürler içerisinde bilmediğim bir yöntem yakaladım , bu forumda bu kernel kodlarından anlayacak insan yok en azından şimdiye kadar ben görmedim varsa da kendini belli etmiyordur , anladığını idda edenlerde anlamayıp anlıyormuş gibi yapanlardır . Üst düzey bir tecrübe ile yazılmış bu proje.

dNOT : string اسم_المستخدم, DCID, مفتاح_المستخدم; şöyle bir tanımlama gördüm biraz iyimser . ama big nt .d

dnot2 : belirtmek isterim ki projenin kodlarına bakarak rahatlıkla söyleyebilirim , proje şu an ud diye satılan çer çöp sağdan soldan toplama yapılan çoğu hile den daha UD. Sadece valorant değil 64 bit çalışan her hangi bir oyunda hile yapmak isteyen arkadaşlar için proje gönül rahatlığıyla temel alınabilir , konuda yazılan yorumlara çok takılmayın , okuduğu kernel kodu hakkında zerre bilgisi olmadan bilgili gözükmek için yazılmış yorumlar doluşmuş.

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt