- İletişim
Eyvsana 1 dolar destek oldugum ıcın guru duyuyorum. Rica ederim Tesekkur gerek yok
Eyvsana 1 dolar destek oldugum ıcın guru duyuyorum. Rica ederim Tesekkur gerek yok
public source riotun eline geçtiyse ona bi signature detect geçirtir overlayına kayar ikiniz externaldeki injectionu tartışmışsınız externalde injection diye bir şey yok aq internalde var o ve valorant externallerin çalışmasını sadece offsetleri değiştirerek engelleyebilir ya da offsetlerin okunmasını engeller kökten fixleyemez sadece detect hale getirirYok yanlış biliyorsun çiçeğim. Riot'a gönderildiğinde max olabilecek şeyler injectorun, driverın, dllin, mapperın fixlenmesi. Hepsinin de yolları var. Zaten hali hazırda kullanılan tüm mapper ve injectorler aynı baselerden değiştirilme. Yani source asla patlamaz. Sadece eski sourceleri yeni pasterlar derleyemez çünkü driver offset method gibi değişiklikler ister.
If you dont have any skill for c++ you can't use.how to use this?
Spoof SRC göremedim!! SOURCE TARAFIMA ATİR DEĞİLDİR !!
BU SOURCE KEY KARŞILIĞI İLE ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİRİSİNDEN SATIN ALINMAMIŞTIR
AKTİF OLARAK ÇALIŞIYOR MU BİR FİKRİM YOK
İÇERİSİNDE VALORANT İLE İLGİLİ ÇOK FAZLA DOSYALAR MEVCUT İLGİ ALANIM OLMADIĞI İÇİN
HANGİ DOSYA NEYE YARAR PEK FİKRİM YOK.
VALORANT HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR KOLAYCA DERLEYİP ÇALIŞTIRABİLİR
SERTİFİKALI OLARAK GÖZÜKMEKTEDİR
FULL AÇIK KAYNAK OLDUĞU İÇİN VT SONUÇLARINI EKKLEMDİM
KONUYU İNCELENİYOR OLARAK AYARLIYORUM YETKİLİLER İNCELEDİKTEN SONRA KULLANIN
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Spoof src'sine gerek yok dosyaları içerisinde var. Zamanında bizim yaydığımız archine dosyalarıSpoof SRC göremedim
+Spoof src'sine gerek yok dosyaları içerisinde var. Zamanında bizim yaydığımız archine dosyaları
yapılışı için video varmı!! SOURCE TARAFIMA ATİR DEĞİLDİR !!
BU SOURCE KEY KARŞILIĞI İLE ALINMIŞTIR. HERHANGİ BİRİSİNDEN SATIN ALINMAMIŞTIR
AKTİF OLARAK ÇALIŞIYOR MU BİR FİKRİM YOK
İÇERİSİNDE VALORANT İLE İLGİLİ ÇOK FAZLA DOSYALAR MEVCUT İLGİ ALANIM OLMADIĞI İÇİN
HANGİ DOSYA NEYE YARAR PEK FİKRİM YOK.
VALORANT HAKKINDA BİLGİ SAHİBİ OLANLAR KOLAYCA DERLEYİP ÇALIŞTIRABİLİR
SERTİFİKALI OLARAK GÖZÜKMEKTEDİR
FULL AÇIK KAYNAK OLDUĞU İÇİN VT SONUÇLARINI EKKLEMDİM
KONUYU İNCELENİYOR OLARAK AYARLIYORUM YETKİLİLER İNCELEDİKTEN SONRA KULLANIN
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir