ZY0N
Gold Üye
Bu şekil kullanıp ban yemeyen musterilerimiz mevcut.Acaba legit oynarsam main hesabımdan ban yer miyim
Bu şekil kullanıp ban yemeyen musterilerimiz mevcut.Acaba legit oynarsam main hesabımdan ban yer miyim
Kanka tahminimce yemezsinAcaba legit oynarsam main hesabımdan ban yer miyim
Memnuniyetiniz her şeyden önemli bizim için. Teşekkürler güzel yorumunuz içinPiyasada diğer reseller'a göre en ucuzunu satıyor ve tickete hemen bakıyor tavsiye ederim 1 günlük test için aldım şuan ban yok.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim. <3gayet ilgililer. piyasadaki en iyisi bu. teşekkürler herşey için
Onu bende anlamadim pek(HWİD YANİ CİHAZ BANI YEMEME GARANTİSİ VERİYORUZ) , Bunun garantisini nasıl veriyorsunuz
Yazılım usb üzerinden çalıştığı için loadladığın zaman devre dışı kalıyor ve bilgisayarda hiçbir şekilde yüklü ve çalışan yazılım gözükmüyor. Vanguard tarama yaptığı zaman bir şey bulamıyor ve cihaz banı yemıyorsun bu kadar.Onu bende anlamadim pek
Güzel yorumların için çoooooook teşekkür ederimBugün itibariyle satın almış ve kullanmış olduğum main hesabımla girmedim 5-6 saat boyunca deneyimledim ufak bir fps drobansebep oluyor onun dışında legit ayarlarda ne bir chate maruz kaldim ne de bir problemle karşılaştım discorddaki arkadaslar herseyiyle yardim ediyor adam gibi adamlar benim diyeceklerim bu kadar