yorumunuz için teşekkürler. Süreniz bitince tekrar beklerimŞuanlık 1 haftadır kullanıyorum sorun yok ban vs. yemedim.Keyimin süresi bitince aylık plana geçmeyi düşünüyorum.Gerçekten kaliteli ve ud bir hile.Bir sorun olursa buraya yazarım.
Dostum benim anlattığım cihaz banı. Hesap banı ile ilgili bir şey demiyorum farkındaysan. Okuduğunu anlayabilirsen çok sevinirimForumda tespit edilemeyen veya edilemeyecek tarzı vaatler sunan satıcıların satışları kapatılmalı. Sunulan ürünü r.e peygamberi dahi sunsa 1 saat sonra tespit edilemeyeceğinin garantisi olamaz. Şu kadar gündür Ud yiz daha ban dalgası yemedik dersin sorun yok ama Garanti veriyorum dedikten sonra alt yorumlarda "İade ederim" Demek saçmalık. Sen burda fiziksel bir cihaz satmıyorsun başına bir şey gelince yenisini veriyim/paranı iade edeyim olayı dönmüyor, kaybedilen şey HWID ban değil hesap oluyor bu noktada. Ha dersen ki ban dalgasına yakalanırsak ben senin ban yiyen hesabını geri açtırcam ozaman OK.
SOFTHUB VALORANT AİMBOT-ESP-RADAR-UD H4CK
NEDEN BİZ ?
BAN YEME RİSKİ YOK
(HWİD YANİ CİHAZ BANI YEMEME GARANTİSİ VERİYORUZ)
7/24 CANLI DESTEK
KALİTELİ ÜRÜN UYGUN FİYAT
İLGİLİ EKİP
7/24 AKTİF YETKİLİLER
HİLEMİZİ KULLANMAK İÇİN
1 ADET
FLASH BELLEK YETERLİ
SİSTEM GEREKSİNİMLERİ;
WİNDOWS 10/11 SÜRÜMÜ
19041-19045
21H2/22H2
ÖDEME YÖNTEMLERİ
PAPARA
İNİNAL
BİNANCE
Valorant için kullanılan hile, sadece CNG'de değil diğer ülkelerde de talep görüyor. Geliştirici hızlı bir şekilde son oyun yamasına uygun olarak güncelliyor ve benzersiz bir anti-hile sistemine sahip. Günümüze kadar çalışıyor ve Undetected statüsünde bulunuyor.
Hepiniz anlamışsınızdır, Valorant için hile bulmak oldukça zor, çünkü onu yapmak zor. Riot Vanguard Anti-Cheat oldukça güçlü ve hafif geliştiricilerin hilelerini kolayca tespit edebilir. Biz onun tüm inceliklerini uzun zamandır biliyoruz. Hilemizde Aimbot, Softhub'ın görsel unsuru ve geri tepme kontrolü - RCS yer alıyor, bu da size geri tepmeyi kontrol etmenize ve maçı kazanmanıza yardımcı olacak. Radarı da unutmamalısınız, size etrafınızdaki düşmanları gösterir, bu sayede düşmanı görmek için fareyi döndürmeniz gerekmez, kaç metre ötede olduğunu radar gösterir. Radarı kullanarak başınızı çevirmeden daha doğal bir oyun deneyimi elde edersiniz.
Bu hile ile maç kazanmak kolaydır, böyle bir avantaj elinizde olduğunda kaybetmek çok daha zordur
ESP, yani WallHack'i kullanmanızı öneririz, daha güvenli bir oyun için. Bizim düşüncemize göre, sadece Valorant için ESP özelliklerini kullanacak oyuncular var. Sizi uyarmamıza rağmen, sadece başa isabet eden öldürmeler yapıp raporlar sonucu yasaklanırsanız, bu tamamen kendi hatanız olacaktır. Bir deyim hatırlatıyoruz: 'Birinci suçlu hizmetçidir.' Nasıl kullanacağınız size kalmış!
ŞOK KAMPANYA !!!
15 GÜN SÜREYLE İNDİRİMLİ FİYATLAR
1 GÜN 75 TL
3 GÜN 145 TL
7 GÜN 235 TL
30 GÜN 770 TL
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
DİSCORD ADRESİMİZE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çünkü neden olmasınBirden fazla kişi nasıl satabiliyor bir h1leyi hocam?
hahaha eyvallah deli çocukÇükü daşşa yenecek adam valla her konuda yardımcı oldu ++++