Valorant ShowWireFrame Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer flashı hdd olarak biçimlendirip intel wireframeyi flaşa kurarsanız ve sonrasında tekrar fat32 ye çevirip flaştan graphics analyzeri açıp oyuna girip flaşı çıkarırsanız ban yemezsiniz 2 AYDIR BU ŞEKİLDE BAN YEMİYORUM. Flaşı hdd yapamazsanız dosyaları kopyalayın direkt flaşa ve oyuna enjekte olunca flaşı çıkarın
dedin metod olmuyor flaş dıskı çıkardıgın an ınject olsa dahı eskı halıne donuyo oyun

Ban riski ?
Spam olarak yazmadım yanlış anlamayın daha önce valoda hiç kullanmadım hwid yemek istemiyorum
Bide amd işlemcim var çalışırmı ?
Fix olduğu için direk banda atabiliyor bildiğim üzere direk atıyordü başka bir pcde deniyeceğin sonucu yazacağım

Fix olduğu için direk banda atabiliyor bildiğim üzere direk atıyordü başka bir pcde deniyeceğin sonucu yazacağım
bakın hocam tıklerden ayarlardan üsstekı 2 sını on yapın ben kendım öyle kullanıyorm

bi 15 20 maçtır oynuyorum brimston alıp önüme smok atıp icine girip valobot ile ful hs atıyorum halen yemedim büyük ihtimalle bu akşam yada yarın sabah yerim sistem algılayıp atmasada her maç 10 report yediğim için birisi inceleyip ban atıcakdır sonun da. Umarım hwid yememde gerisi önemli değil. AMK ne zaman ban yemedim diye yorum atsam 5 dk geçmeden ban yiyorum hileci tespit edildi değil van5 yedim manuel bi ban yani hileyle oynamaya devamke.

Ekli dosyalar

• 2.png
    2.png
    645.1 KB · Görüntüleme: 0
Son düzenleme:
DİKKAT DİKKAT BAN RİSKİ VAR
Öncelikle Bir Çok Arkadaş İsteği İçin Paylaşıyorm Güncel Olanı Maalsef Fixlendi Ve Kullanmak Istıyen Arkadaşlar Icın Eskı Versiyonu Vericeğim
Sistem Şöyle Çalışmakta İntelin Uygulaması Olan Graphis Mönitörü İndiriyorsunuz Daha Sonrasında Programdan ShortCuts Kısmından Bir Tuş Atıyorsunuz Atadıgınız Tuş İle Mapı Saydam Görebiliyorsunuz Eyerki Oyundan Atma Sorurunuz Varsa AYAR KISMINDAN 3 TANE OLAN OFFU USTEKI 2 SINI ON Yapmanız Gerekir
Ekli dosyayı görüntüle 317
BU Şekilde Görüyorsunuz Smok Icı Duvar Arkası Vesaire Gözüküyor
Detaylı Anlatım İçin Video Bırakacağım
İndirme Link :
Virüs Total :
Detaylı Anlatım Video :

legitte valorant anlıyormu aga

Eğer flashı hdd olarak biçimlendirip intel wireframeyi flaşa kurarsanız ve sonrasında tekrar fat32 ye çevirip flaştan graphics analyzeri açıp oyuna girip flaşı çıkarırsanız ban yemezsiniz 2 AYDIR BU ŞEKİLDE BAN YEMİYORUM. Flaşı hdd yapamazsanız dosyaları kopyalayın direkt flaşa ve oyuna enjekte olunca flaşı çıkarın
metod bu kendımde bu metodu kullanıyorm

bi 15 20 maçtır oynuyorum brimston alıp önüme smok atıp icine girip valobot ile ful hs atıyorum halen yemedim büyük ihtimalle bu akşam yada yarın sabah yerim sistem algılayıp atmasada her maç 10 report yediğim için birisi inceleyip ban atıcakdır sonun da. Umarım hwid yememde gerisi önemli değil. AMK ne zaman ban yemedim diye yorum atsam 5 dk geçmeden ban yiyorum hileci tespit edildi değil van5 yedim manuel bi ban yani hileyle oynamaya devamke.
valo bot fixlenmedımı reis ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt