xeblax
Diamond Üye
flaş yönteminde neyi yanlış yapabilirsin kiimkanı yok öyle bi ban süresinin hocam yanlış yapmışsınızdır bir yerde iyi forumlar
flaş yönteminde neyi yanlış yapabilirsin kiimkanı yok öyle bi ban süresinin hocam yanlış yapmışsınızdır bir yerde iyi forumlar
kanka banımı nasıl kaldırabilirm2. elden ban atıyor flash bellek methodu suan daha yeni kaldırdım banımı
Knkam Hwıdını açamamışssın Hani Sonra 2.elden ban Yiyorum diyorsun Bu Hile bile değil direk algılasın Valorant 3 4 Güne reporttan algılıyor sadece2. elden ban atıyor flash bellek methodu suan daha yeni kaldırdım banımı
Bak dostum bu bir hile bile değil evet Intel gpa monitör detected bir uygulama olabilir fakat method detected değil çünkü ben 2 haftadır legit bir şekilde oynuyorum diamond 3 e kadar çıktım siz rapordan dolayı ban yemissinizdir rapor ile ban yediginde büyük ihtimalle delay ban atıyor valorant çünkü önce hesabiniz uzaklastirildi diyor sonrada hwid ban atıyorarkadaşlar hile ve method fixed 7 8 kişi toplu hwid yedik
flash methodu olmadan atarmıBak dostum bu bir hile bile değil evet Intel gpa monitör detected bir uygulama olabilir fakat method detected değil çünkü ben 2 haftadır legit bir şekilde oynuyorum diamond 3 e kadar çıktım siz rapordan dolayı ban yemissinizdir rapor ile ban yediginde büyük ihtimalle delay ban atıyor valorant çünkü önce hesabiniz uzaklastirildi diyor sonrada hwid ban atıyor
Flash methodu olmadan hiç kullanmadım onun için birşey söyleyemeyeceğimflash methodu olmadan atarmı
denemek lazım DFlash methodu olmadan hiç kullanmadım onun için birşey söyleyemeyeceğim