Valorant ShowWireFrame Wallhack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok olmuyor 5-6 round geçiyor banlanıyorum usb falan hikaye adamlar sağlam çalışmış
arkadaşlar kullanmayın bence 10dk geçmeden ban yiyorsunuz ben bıktım spoof atıp valo yüklemekten artık 2 kere denedim aynı
yanlış bilgi vermezsen sevinirim kankam dolu hesabımda usb methoduyla oynuyorum :)

5-6 Raundda banlanmak imkansız bu arada normali bile 3 günde banlatırken 5-6 raundda usb metoduyla banlandım derseniz ağır sallarsınız büyük ihtimal spoof yaptın spoofer detected oldu

yanlış bilgi vermezsen sevinirim kankam dolu hesabımda usb methoduyla oynuyorum :)
niye yanlış bilgi veriyim kardeşim başıma geleni anlatıyorum benim amd belki o yüzden olabilir
5-6 Raundda banlanmak imkansız bu arada normali bile 3 günde banlatırken 5-6 raundda usb metoduyla banlandım derseniz ağır sallarsınız büyük ihtimal spoof yaptın spoofer detected oldu
spoof detected olsaydı oyuna giremezdim diye düşünüyorum :confused:. benim amd belki ondan olabilir

Amd olmasıyla alakası yok bu method 5-6 raundda ban atmaz bir sorun var sende format at tekrar dene derim
cg nin spofunu yaptığımda bi hesapta plata kadar çıktım hiç atmadı ama şimdi girdiğimde atıyo yine val 5 veriyo

9 günde ban yedim ilk 3 gün belli etmedim sonra banlanmayınca rage oynayıp report yedim

Amd olmasıyla alakası yok bu method 5-6 raundda ban atmaz bir sorun var sende format at tekrar dene derim
kral bi sorum olucak normal pc mi spoofladım herzamanki gibi sonrasında bunu usb methooduyla acar acmaz anında val 5 yedim banlandım anında direk detect mi oldu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt