🔥 Valorant SHETANI ESP | Only ESP | 4 Months Fully Undetected | Win 10/11 | En Ucuz Fiyatlar 🔥

benden tavsiye asla bir resellerdan almayın arkadaşlar hem çok fiyat farkı koyuyorlar hem de hileyle alakalı teknik sorunda çok yardımcı olmazlar ana bayiiden alın kafanız rahat olsun
o sırada Ana bayiiden 2 kat daha ucuz fiyata satıyorumdur: :kappasmiley:

ya dayı kimleri kimleri gördük bende satın alıcam ama her hilede olduğu gibi buda illaki bi gün patlayacak kullandığım onca hileden sonra anladım ki güvenilir bir hile hiçbir zaman olmayacak en azından 4-5 ay götürse beni gene kafi <3 iletişime geçicem güzele benziyor

ya dayı kimleri kimleri gördük bende satın alıcam ama her hilede olduğu gibi buda illaki bi gün patlayacak kullandığım onca hileden sonra anladım ki güvenilir bir hile hiçbir zaman olmayacak en azından 4-5 ay götürse beni gene kafi <3 iletişime geçicem güzele benziyor
Her ürün bir süre sonra fixlenebilir zaman geçiyor her şey gelişiyor ve değişiyor fixlendiği zaman müşteriyi mağdur etmemek bizim için en önemli prensip. Yorumunuz için teşekkür ediyor ve bizim ile iletişime geçmenizi merakla bekliyoruz güzel haftasonları dilerim. < 3

nh5ITs.png

Arkadaş o kadar yorulmuş ki sesinden belli ona rağmen saatlerce uğraştı her ayarı kendisi yaptı emeğine sağlık kesinlikle öneririm bu arada yorum atmak kendi içimden geldi böyle efendi insanlar hak ediyor 🙏👏👏👏

Arkadaş o kadar yorulmuş ki sesinden belli ona rağmen saatlerce uğraştı her ayarı kendisi yaptı emeğine sağlık kesinlikle öneririm bu arada yorum atmak kendi içimden geldi böyle efendi insanlar hak ediyor 🙏👏👏👏
İnce düşünceleriniz bizi çok mutlu etti iyi oyunlar dileriz < 3

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt