Güzel dostluklar güzel arkadaşlıklar. Teşekkür ederiz yorumun için dost iyi oyunlar < 33 veya 4. alışım hiç bir sorun yaşamadım bazen cok az abartıya kaçsamda hala ban yemedim 1-1.5 aydır kullanıyorum hiç bir sorun yok 7/24 ilgileniyor hile almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum +
Rica ederiz iyi oyunlar < 3teşekkürler harika çalışıyor
Selamlar dostum discord sunucumuza gelerek kullanan müşterilerimize sorabilirsin feedbacklerimizi inceleyebilirsin. Teşekkür ederiz yorumun için.Hayırlı satışlar ama sanmıyorum bir esp nin 4 aydır safe olduğunu bu sadece tecrübelerimden dolayı söylüyorum belki de öyledir .
bende alıcaktım normalde bu hileyi diyorum nereden hatırlıyorum ruslardan 4 dolara falan almıstım loaderına kadar hersey bende var overwolf falan kullanılıyor hatta 1-2 aya patlarHayırlı satışlar ama sanmıyorum bir esp nin 4 aydır safe olduğunu bu sadece tecrübelerimden dolayı söylüyorum belki de öyledir .
4 dolara alamazsın dostum ruslar günlüğünü 230tl ye satıyolarbende alıcaktım normalde bu hileyi diyorum nereden hatırlıyorum ruslardan 4 dolara falan almıstım loaderına kadar hersey bende var overwolf falan kullanılıyor hatta 1-2 aya patlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu loader mı 4 dolar mı ?bende alıcaktım normalde bu hileyi diyorum nereden hatırlıyorum ruslardan 4 dolara falan almıstım loaderına kadar hersey bende var overwolf falan kullanılıyor hatta 1-2 aya patlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir