duxii
Platinum Üye
es linkte 403 falan diyo yenileyebilir misingeldi yeni linkten indirebilirsiniz iyui oyunlar
es linkte 403 falan diyo yenileyebilir misingeldi yeni linkten indirebilirsiniz iyui oyunlar
yokes kral
maç sonrasi pc restart gerekiyo dimi
aga bende yetkin yok diyo dosyayı indiremiyomes kral
maç sonrasi pc restart gerekiyo dimi
Yeniliyorumaga bende yetkin yok diyo dosyayı indiremiyom
Kendin bilirsin kuzen ban yeme ihtinali var öbür bilgisayarininkral simdi ne olacak? yani dwlaydaiyimda ben nasil kullanmam gerek kuzen
bide kral ben bansiz pcden 5v5 den cksam burdan emuyla baslatsam olurmu yoksa direk burdan yapim mi cunki spooferle urasmak istemiyorum ya hemdde oyun felan yuklu amm yani bi farki yosa oyle yapim sen ne dion?
temiz pcde spoofer kullan yoksa temiz pcdende anakart bani yersinkral simdi ne olacak? yani dwlaydaiyimda ben nasil kullanmam gerek kuzen
bide kral ben bansiz pcden 5v5 den cksam burdan emuyla baslatsam olurmu yoksa direk burdan yapim mi cunki spooferle urasmak istemiyorum ya hemdde oyun felan yuklu amm yani bi farki yosa oyle yapim sen ne dion?
kuzen o bilgisayar cok kotu yani 2 fps verio oyuzden umrumda deil o bilgisayirin ban yemesi yani oyle yapsam sikinti olurmu?Kendin bilirsin kuzen ban yeme ihtinali var öbür bilgisayarinin
KÖRSUN DW VAR ORDAbitek bende mı gozukmuo link yada korum