İnceleniyor VALORANT RES EMU 2.07.2026

Beğendiğiniz emuya update getirdim. İyi Oyunlar

Delay Fix Popup yerine kullanabilrisiniz
Popup Çalışıyor
Emulator Çalışıyor

Emulator:
Restart emulatordur maçta 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın.

Popup:
HVCİ tarzı van hatalarını fixler oyuna giriş sağlayabilirsiniz

Delay Fix:
Tam olarak test etmedim test sonuclarını yazarsanız sevinirim. içinde popup bypass vardır vanguardı sınırlıyor lobide biraz gecikme olursa bundan dolayıdır emuyla birlikte kullanın delayfixle oyun giriş yapıp maç 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın

NOT: EMU AÇILDIKTAN SONRA RİOTCLİENTDE SYSTEM RESTART GELİRSE RİOT CLİENTİ KAPATIN VALORANTI DİREK UYGULAMA OLARAK AÇIN SONRASINDA ARDINDAN RİOT CLİENTİ AÇIN DUZELİR DUZELMESSE TEKRARLAYIN RİOT CLİENTİ AÇ KAPA YAPADABİLİRSİNİZ

NOT2: EMUYLA OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA GİRİŞ YAPAMAZSNAIZ BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATUP OYNYABİLİRSİNİZ

İyi Oyunlar

helal olsun ammoglu

kral 0 102 emu baya iyide temp ban yiyiyoz onu napcaz delay fix çalışmıyo gibi

Beğendiğiniz emuya update getirdim. İyi Oyunlar

Delay Fix Popup yerine kullanabilrisiniz
Popup Çalışıyor
Emulator Çalışıyor

Emulator:
Restart emulatordur maçta 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın.

Popup:
HVCİ tarzı van hatalarını fixler oyuna giriş sağlayabilirsiniz

Delay Fix:
Tam olarak test etmedim test sonuclarını yazarsanız sevinirim. içinde popup bypass vardır vanguardı sınırlıyor lobide biraz gecikme olursa bundan dolayıdır emuyla birlikte kullanın delayfixle oyun giriş yapıp maç 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın

NOT: EMU AÇILDIKTAN SONRA RİOTCLİENTDE SYSTEM RESTART GELİRSE RİOT CLİENTİ KAPATIN VALORANTI DİREK UYGULAMA OLARAK AÇIN SONRASINDA ARDINDAN RİOT CLİENTİ AÇIN DUZELİR DUZELMESSE TEKRARLAYIN RİOT CLİENTİ AÇ KAPA YAPADABİLİRSİNİZ

NOT2: EMUYLA OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA GİRİŞ YAPAMAZSNAIZ BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATUP OYNYABİLİRSİNİZ

İyi Oyunlar

bari 5v5 ekranında değil 2. rounddan sonra yapın olm load ekranında yemiyo emuyu

he bide popup çalışmıyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt