CHEATGLOBAL PROFILINE GIDIYO YA HANI DSCGJNUSDFGUI7HSDFJHGSDFGHJMSDniye chrome giriyo kanka ne yarma
bu arada +rep
CHEATGLOBAL PROFILINE GIDIYO YA HANI DSCGJNUSDFGUI7HSDFJHGSDFGHJMSDniye chrome giriyo kanka ne yarma
CHEATGLOBAL PROFILINE GIDIYO YA HANI DSCGJNUSDFGUI7HSDFJHGSDFGHJMSD
bu arada +rep
maın car ban yedı dostum yenı carım butamam appdata danmı gidiyo yan çarla yazma
Siktirgit satın al boklamak yerine * evladımac bulmuyo popup boklu
sen kımsın D7U8FHDSNA8GFUYNASDF87ZDFSiktirgit satın al boklamak yerine * evladı
ellerine sağlıkBeğendiğiniz emuya update getirdim. İyi Oyunlar
Delay Fix Popup yerine kullanabilrisiniz
Popup Çalışıyor
Emulator Çalışıyor
Emulator:
Restart emulatordur maçta 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın.
Popup:
HVCİ tarzı van hatalarını fixler oyuna giriş sağlayabilirsiniz
Delay Fix:
Tam olarak test etmedim test sonuclarını yazarsanız sevinirim. içinde popup bypass vardır vanguardı sınırlıyor lobide biraz gecikme olursa bundan dolayıdır emuyla birlikte kullanın delayfixle oyun giriş yapıp maç 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın
NOT: EMU AÇILDIKTAN SONRA RİOTCLİENTDE SYSTEM RESTART GELİRSE RİOT CLİENTİ KAPATIN VALORANTI DİREK UYGULAMA OLARAK AÇIN SONRASINDA ARDINDAN RİOT CLİENTİ AÇIN DUZELİR DUZELMESSE TEKRARLAYIN RİOT CLİENTİ AÇ KAPA YAPADABİLİRSİNİZ
NOT2: EMUYLA OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA GİRİŞ YAPAMAZSNAIZ BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATUP OYNYABİLİRSİNİZ
İyi Oyunlar
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Profile gidiyor birde gui den dolayı git yapay zekaya sor varmı bir syeler diye baksın adminler yarma kanka akşam aksamniye chrome giriyo kanka ne yarma
Popupla değilse delayfixle girmeyi dene imdada popup var bakarım calisioyrum çok müsait değilim şu sıralarfarklı popupdan gırmıs olabılırsın
kanka macx bulmuyo 50 sanıye sonra lobıde kartlar falan gıdıyo