no 102 reko attım mukemmel calısıyo tek sorun safe exıtAynı bıraktım onu valorantti kapatmiyodu önceki şuan onu kapatiyo başka ekstra vgc falan restart
no 102 reko attım mukemmel calısıyo tek sorun safe exıtAynı bıraktım onu valorantti kapatmiyodu önceki şuan onu kapatiyo başka ekstra vgc falan restart
Bansiz bilgisayarına spoof at kanka önce güvene al kendini sinra uğraşma oyuna gir onla bansizla maçı arst maç bulsun ajan seç sonra 5v5 ekranında çıkış yap riot clientdende çıkış yap banli bilgisyarinla emuyla direk giriş yaparsan maçta oluyordun ve oynayabiliyorsunkral ben analamidm simdi ben bansiz pcden yaptim 5v5 ciktim banlidan emuyla gircemde peki delay nasil yapmam lazim?
amam analdimda onu zaten amma delayi yapmimi cunki delayliyim yaBansiz bilgisayarına spoof at kanka önce güvene al kendini sinra uğraşma oyuna gir onla bansizla maçı arst maç bulsun ajan seç sonra 5v5 ekranında çıkış yap riot clientdende çıkış yap banli bilgisyarinla emuyla direk giriş yaparsan maçta oluyordun ve oynayabiliyorsun
yeah its easy SON. i literlly fix my delay with an dt old spoofer. u just need to be smart sonDo people still think fixing delays is an easy thing?![]()
u just got lucky if no session = temp and 102Delay Fix seems to be working; I haven't encountered any other issues besides the temporary issues caused by the emulator.
Yeah i know i used emulator :du just got lucky if no session = temp and 102