İnceleniyor VALORANT RES EMU 2.07.2026

Beğendiğiniz emuya update getirdim. İyi Oyunlar

Delay Fix Çalışıyor
Popup Çalışıyor
Emulator Çalışıyor

Emulator:
Restart emulatordur maçta 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın.

Popup:
HVCİ tarzı van hatalarını fixler oyuna giriş sağlayabilirsiniz

Delay Fix:
Tam olarak test etmedim test sonuclarını yazarsanız sevinirim. içinde popup bypass vardır vanguardı sınırlıyor lobide biraz gecikme olursa bundan dolayıdır emuyla birlikte kullanın delayfixle oyun giriş yapıp maç 5v5 ekranında çıkıp emuyla giriş yapın

NOT: EMU AÇILDIKTAN SONRA RİOTCLİENTDE SYSTEM RESTART GELİRSE RİOT CLİENTİ KAPATIN VALORANTI DİREK UYGULAMA OLARAK AÇIN SONRASINDA ARDINDAN RİOT CLİENTİ AÇIN DUZELİR DUZELMESSE TEKRARLAYIN RİOT CLİENTİ AÇ KAPA YAPADABİLİRSİNİZ

NOT2: EMUYLA OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA GİRİŞ YAPAMAZSNAIZ BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATUP OYNYABİLİRSİNİZ

İyi Oyunlar

linkler geliyor birazdan
Delay fix derken çok anlamadım "Delay Blocker" gibi birşeymi?

NOT2: EMUYLA OYNADIKTAN SONRA OYUNDAN ÇIKTIKTAN SONRA GİRİŞ YAPAMAZSNAIZ BİLGİSAYARI YENİDEN BAŞLATUP OYNYABİLİRSİNİZ

anlamadım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

anlamadım
Yani emulator ile bir maç attın diyelim ve oyunu yeniden başlattın sonrada van hatası aldın bilgisayarı yeniden başlatıp oynayın diyo böyle durum olursa

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yani emulator ile bir maç attın diyelim ve oyunu yeniden başlattın sonrada van hatası aldın bilgisayarı yeniden başlatıp oynayın diyo böyle durum olursa
Evet girişte Van hatası atabiliyor backup yapsan bile

Gui vs. güzel olmuş eline sağlık deneyeceğim bir ara source gelirse çok iyi olur

kral ben analamidm simdi ben bansiz pcden yaptim 5v5 ciktim banlidan emuyla gircemde peki delay nasil yapmam lazim?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt