Satıyorum VALORANT RANDOM HESAP TEDARİKÇİSİ | GÜVENİLİR SATICI | +3000 BAŞARILI İŞLEM

TÜM STOKLAR TEKRARADAN AKTİF!

sitede 5 tl 1-120 burada 1 tl sc4m good
image.png

eskıden mantıklı satıyordun ancak suanda sc4m. burada 1 tl sey discordda 4.5 sitede 5 SIJGUDHSBGDOMKINJTFGHDF adminler bi el atalum
Discordda ürünleri tedarik ediyoruz, siteden ise normal fiyattan tekli olarak alıyorsun. Beynin bunu anlamaya yetmediği için ''biz 1 TL sc4m atıyoruz''. :incredible: :incredible: :incredible: :incredible:

kesinlikle kalitesiz ve çok yavaş bir site 1 kişinin yapacağı iş değil epin sitesi kurmak heleki oto teslimatında yoksa 2 güne kapatır gidersin kepenkleri bomboş bir site

kesinlikle kalitesiz ve çok yavaş bir site 1 kişinin yapacağı iş değil epin sitesi kurmak heleki oto teslimatında yoksa 2 güne kapatır gidersin kepenkleri bomboş bir site
3 adet yöneticiye sahibiz merak etmeyin.
Sitemizde otomatik teslimat var, bakım çalışmalarımızdan ötürü manuel teslim yapmakdayız. 1 dakikada karar verip almışsın 1 dakikada gelmedi diye burada bizi eleştirme

random hesap aldım saatler sonra verdin onuda banlı hesap verdin

random hesap aldım saatler sonra verdin onuda banlı hesap verdin
Canlı desteğe bağlandığınız gibi değiştirilmiştir. Eğer eleştiri yapacaksan eleştiriyede açık ol. Fake bildirim eklemişsin yani tebrik ediyorum.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt