Satıyorum VALORANT RANDOM HESAP TEDARİKÇİSİ | GÜVENİLİR SATICI | +3000 BAŞARILI İŞLEM

siteden alıp ibandan almıyorlar acaba site aracılıgı ile kart mı çalıyorlar kardeşim
Sitemizde PayTR entegresi vardır, konu hakkında bilgi sahibi değilseniz konudan çıkabilirsiniz.
Vergimizi ödüyoruz, bu yüzden IBAN'dan ödeme almamayı tercih etmekdeyiz.

image.png

Ne konuda ne dc de adet ile satılmıyor yazmıyor kardeşim bizimi koparıyon @rtetewtwet
Tedarik için discord yazmaktadır, gözlerinizi açarak tekrar okuyabilirsiniz. Teşekkürler

Sitemizde PayTR entegresi vardır, konu hakkında bilgi sahibi değilseniz konudan çıkabilirsiniz.
Vergimizi ödüyoruz, bu yüzden IBAN'dan ödeme almamayı tercih etmekdeyiz.

Tedarik için discord yazmaktadır, gözlerinizi açarak tekrar okuyabilirsiniz. Teşekkürler
HANi discorrdan satıyordun cılgın? he scammersin senle daha ugrsasamam gencler prim veremeyek bu kendı kendıne up atsın umarım urunleri satılır

image.png

Ne konuda ne dc de adet ile satılmıyor yazmıyor kardeşim bizimi koparıyon @rtetewtwet

beni siteye yönlendirdiler demekki kurumsallara bakılıyor tek
Neren kurumsal anlayamadım lakin ayrımcılık yapmıyoruz.

HANi discorrdan satıyordun cılgın? he scammersin senle daha ugrsasamam gencler prim veremeyek bu kendı kendıne up atsın umarım urunleri satılır
+59 Adet nexus müşterimiz var ve günlük olarak cheat sunucularına tedarik yapıyoruz, böyle bir acize bunun açıklamasını yaptığım için beni affedin, teşekkürler.

Neren kurumsal anlayamadım lakin ayrımcılık yapmıyoruz.

+59 Adet nexus müşterimiz var ve günlük olarak cheat sunucularına tedarik yapıyoruz, böyle bir acize bunun açıklamasını yaptığım için beni affedin, teşekkürler.
benim sana dedigim seyle yazdıgın seyın anlamı yok. burada fiyati 1tl olan sey sitede 5tl?

kardeşim bana adet olarak satmayacaksan so*ayım senin randomuna

kardeşim bana adet olarak satmayacaksan so*ayım senin randomuna
2 adet alacam diyip 2TL atmaya çalışıyorsun sonrada lütfen diye spam atıyorsunuz beyfendi ?
benim sana dedigim seyle yazdıgın seyın anlamı yok. burada fiyati 1tl olan sey sitede 5tl?
Konuda açıkca tedarik için discorddan alabilirsiniz yazıyor, siteden ise otomatik teslimatla ürün alabilirsiniz yazıyor. Gözlerini 4 aç ve tekrar oku.

2 adet alacam diyip 2TL atmaya çalışıyorsun sonrada lütfen diye spam atıyorsunuz beyfendi ?

Konuda açıkca tedarik için discorddan alabilirsiniz yazıyor, siteden ise otomatik teslimatla ürün alabilirsiniz yazıyor. Gözlerini 4 aç ve tekrar oku.
2tl mi atmaya calıstım :D?

Merhaba! Yaklaşık 3-4 yıldır Valorant ürünleri satışı yapıyoruz ve bu süreçte herkesin güvenle tercih ettiği bir platform haline gelen Randompazar.com, şimdi CheatGlobal Forum'da da sizlerle buluşuyor! 🎉
rplogosss.png

PAYTR ÖDEME SEÇENEĞİ İLE HEMEN ALIŞVERİŞ YAP!

Sitemiz üzerinden otomatik teslimat'dan yararlanabilirsiniz.
Discord sunucumuz üzerinden valorant ürün tedariği alabilirsiniz, işte fiyatlar:

💰 FİYATLAR
RANKED READY: 5
1-120 : 1
10-120 : 4 ₺
20-120 : 5.5 ₺
30-120 : 6.5 ₺
40-120 : 8 ₺
50-120 : 13 ₺
80-120 : 18 ₺
100-120 : 25 ₺
150-300 : 28 ₺
VANDAL/PHANTOM : 5 ₺
SELECT ANY KNİFE SKİN : 10 ₺
KNİFE | GUARANTEE : 9 ₺
4350 VP KNİFE : 12 ₺

Tüm sunuculardan sınırsız sayıda stoğumuz bulunmaktadır.
Guzel konu
Satın alalım bakalım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt