Arıyorum Valorant priv hile

mubarekpapaz

BÜYÜK PAPA
Gold Üye
Ticaret Puanı:
 0 / 0
Arkadaşlar buradaki satıcılar değilde kullananlardan istiyorum parası mühim değil sadece aimbot kullanıyorum sade aimbotlu bir hile arıyorum sağlam güvenilir legit oynuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Arkadaşlar buradaki satıcılar değilde kullananlardan istiyorum parası mühim değil sadece aimbot kullanıyorum sade aimbotlu bir hile arıyorum sağlam güvenilir legit oynuyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
kardeşim bak burda görebileceğin en çok hile kullanan deneyimli kişi benim satıcıları salla kullandıklarımı sayayaım sen seç

leta ext kullandım güzeldi ama public kardeşim
techart villian kullandım iyiydi kardeşim beğendim ama oda priv değil
ghosty kullandım çöp
1 yıl önce ghostynin eski hali unk kullanmıstım kırmızı hali sağlamdı kardeşim ama artık çöp
divinede private aldım beğendim kardeşim aylık aldım
vistadan colorbot aldım çöp kardeşim

Hocam günlük satılan hilelere güvenmiyorum ben bilindik herkesin sattığı ürünleri de istemiyorum bu aldığım 3. Bilgisayar olacak bana priv sadece aim color da olur o şekilde bir şey bakıyorum
discord gelebilirsin size özel exeli verebiliriz.

kardeşim bak burda görebileceğin en çok hile kullanan deneyimli kişi benim satıcıları salla kullandıklarımı sayayaım sen seç

leta ext kullandım güzeldi ama public kardeşim
techart villian kullandım iyiydi kardeşim beğendim ama oda priv değil
ghosty kullandım çöp
1 yıl önce ghostynin eski hali unk kullanmıstım kırmızı hali sağlamdı kardeşim ama artık çöp
divinede private aldım beğendim kardeşim aylık aldım
vistadan colorbot aldım çöp kardeşim
Kardeşim ben burda satış yapanlardan istemiyorum zaten ben de farkındayım resel ürünleri bir şekilde patlıyor kaş senedir forumdayım neler geldi geçti bana gerçekten kullanan varsa priv bi aim yada color yabancı olur başka birşey olur parası mühim değil o yüzden kullanıcılardan yorum bekliyorum

discord gelebilirsin size özel exeli verebiliriz.
Hocam aynı driver üzerinden çalıştırdığın ürün özel mi oluyor ben resel olarak satılan hilelere bakmıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kardeş dc ilet yabancı kullanıcı deneyimim olan bir hile var ama referans ile alıyorlar içeriye

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt