knk olabilir crackli oyun dan bile yiyebiliyosun ben crackli photoshop dan yedimarkadaşlar şifremi değiştim şimdi de val41 dedi hwid ban yemişim evet ama ben hile falan kullanmadım neden ban yiyeyimki csgo ya sbyte indiriyordum ondanmıdır acaba ?
arkadaşlar şifremi değiştim şimdi de val41 dedi hwid ban yemişim evet ama ben hile falan kullanmadım neden ban yiyeyimki csgo ya sbyte indiriyordum ondanmıdır acaba ?
@Xanax sen kaç ay önce çözdün bu val 51'i hem bu artık yeni hwid ban bana gelen ticket şu sonradan tekrar ban yediğimde
"Cihaz Banı bitmeden farklı hesaplardan o cihazla giriş yaptığında da 152 ya da 51 Hata Kodu ile karşılaşacağını bilmen önemli."
benim dediğimde arkadaş hwid banlı banın çözümü ise para :dDün çözdüm hocam. 5 defa ard arda aynı hatayı verdi ve bende araştırma sonucunda bulduğum sistem ile çözdüm. 51 kalktı sonunda ban olur olmaz orası beni ilgilendiren bir nokta değil. Zaten cihaz yasakların kalkmadan girdiğinde direkt Crash verir, 51 üst üste göstermez. 51 üst üste genelde başarısız spoof ve mac adreslerinin değişiminde VGC hizmetini durduruyor. Bu 51 hatası yanlış kurulumlar,ClientServices gibi durumlarda da istemci hatası ile alakalı bir durumdur. Bunu bizzat RİOT da belirtiyor. Mühim olan sonuçtur her zaman ve burada bu hatayı alanlar genelde Hwid ile karşı karşıya olan kişiler. Benim yaptığım ve sunduğum çözüm ise normal VGC hatalarında kullanılmış, çözüm alınmış bir sistem olan bu. İyi forumlar
benim dediğimde arkadaş hwid banın çözümü ise para :d
format mecburi maalesef.kaldıralım kankam nasıl olucak ? format atıcaksak boşver sileyim daha iyi şuan bilgisayarımda önemli dosyalar var