dediğin gibi yaptım ancak olmadı inşallah düzelir şimdi tekrar yapıcam bakalımDediklerimi sırası ile düzgün bir şekilde yapar isen kalkar dostum. Sorun bende de vardı bu şekilde düzeldi, bir kaç kişide de aynı şekilde. Sıralamaya dikkat etmelisin, Hizmetler kısmı önemli biraz. Yeniden başlatma işlemi olmasa idi Tw ile yardımcı olurdum.
dediğin gibi yaptım ancak olmadı inşallah düzelir şimdi tekrar yapıcam bakalım
dostum ban yemişsin
kankam hata düzeldi ama artık val 5 hatası veriyor ben anlamadım riot kasıtlımı almıyor beni :/Umarım düzelir, eğer düzelmez ise de sadece Riot Vanguard kaldırıp yeniden yüklemeyi dene.
val152 derse ban yemiş olurum ben hile falan kullanmadımdostum ban yemişsin
Dostum hwid ban yemişsin geçmiş olsun forumda spoofer var onları deniyerek kaldirabilirsin.Bazen mac adresini değiştirdikten sonra da bu tarz hatalar alınabiliyor. Ama genel olarak zaten ban habercisidir kendileri.
hwid ban yemişsin laptop değilse ve anakartın msi yada gigabyte ise gel kaldırayımdediğin gibi yaptım ancak olmadı inşallah düzelir şimdi tekrar yapıcam bakalım
kankam hata düzeldi ama artık val 5 hatası veriyor ben anlamadım riot kasıtlımı almıyor beni :/
val152 derse ban yemiş olurum ben hile falan kullanmadım
kaldıralım kankam nasıl olucak ? format atıcaksak boşver sileyim daha iyi şuan bilgisayarımda önemli dosyalar varhwid ban yemişsin laptop değilse ve anakartın msi yada gigabyte ise gel kaldırayım
AYRICA VAL 5 HWİD BAN HWİD BANIN BİRSÜRÜ HALİ VAR VAN 51 VAL 5 VAN 152
knk bende de aynı sıkıntı var anakartım msi fakat monitör biraz eski olduğu için biosa giremiyorum sıkıntı çıkarıyorhwid ban yemişsin laptop değilse ve anakartın msi yada gigabyte ise gel kaldırayım
AYRICA VAL 5 HWİD BAN HWİD BANIN BİRSÜRÜ HALİ VAR VAN 51 VAL 5 VAN 152