deniyorum hemen saolasın şimdidenHizmetler - vgc - sol sekme de başlat seçeneğine tıkla - sonra sağ tık özellikler - otomatik başlat - ardından yeniden başlatıp kontrol et. Eğer yeniden girdiğin zaman hata alıyor isen cmd yönetici olarak çalıştır ve bcdedit -set TESTSIGNING OFF bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF kodlarını yapıştırıp Hizmetler'de aynı işlemleri yapıp yeniden başlat. Düzelecektir, iyi forumlar.
knk bunların hepsini tek seferde mi yapıştırcazHizmetler - vgc - sol sekme de başlat seçeneğine tıkla - sonra sağ tık özellikler - otomatik başlat - ardından yeniden başlatıp kontrol et. Eğer yeniden girdiğin zaman hata alıyor isen cmd yönetici olarak çalıştır ve bcdedit -set TESTSIGNING OFF bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF kodlarını yapıştırıp Hizmetler'de aynı işlemleri yapıp yeniden başlat. Düzelecektir, iyi forumlar.
knk bunların hepsini tek seferde mi yapıştırcaz
Hayır tek tek birinci komut : bcdedit -set TESTSIGNING OFF ikinci komut: bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF
teşekkürlerHayır tek tek birinci komut : bcdedit -set TESTSIGNING OFF ikinci komut: bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF
yok valla dostum olmadı hala van51 hatası geliyor :/Hizmetler - vgc - sol sekme de başlat seçeneğine tıkla - sonra sağ tık özellikler - otomatik başlat - ardından yeniden başlatıp kontrol et. Eğer yeniden girdiğin zaman hata alıyor isen cmd yönetici olarak çalıştır ve bcdedit -set TESTSIGNING OFF bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF kodlarını yapıştırıp Hizmetler'de aynı işlemleri yapıp yeniden başlat. Düzelecektir, iyi forumlar.
yok valla dostum olmadı hala van51 hatası geliyor :/
Cmd Yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi? Ek olarak Hizmetler tekrar bir kontrol edebilir misiniz? Otomatik olarak kendisini kapatıyordur vgc
evet cmdyi yönetici olarak çalıştırıp yaptım olmadı ancak bilgisayarı açtıp girdim valoranta tekrar hata verdi bende vgc ye baktım kapalı idi başlatıp girdim gene olmadı