Çözüldü Valorant platforma bağlanırken hata oluştu van 51

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kemal5353

Normal Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 haftadır bu hatayı alıyorum ne yaptıysam çözemedim yalnız ben değil yüzlerce kişi bu hatayı alıyormuş
Nasıl çözeceğimi bilen birisi varsa yazarsa iyi olur diğer arkadaşlarda faydalanır şimdiden teşekkürler.

Hizmetler - vgc - sol sekme de başlat seçeneğine tıkla - sonra sağ tık özellikler - otomatik başlat - ardından yeniden başlatıp kontrol et. Eğer yeniden girdiğin zaman hata alıyor isen cmd yönetici olarak çalıştır ve bcdedit -set TESTSIGNING OFF bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF kodlarını yapıştırıp Hizmetler'de aynı işlemleri yapıp yeniden başlat. Düzelecektir, iyi forumlar.

Hizmetler - vgc - sol sekme de başlat seçeneğine tıkla - sonra sağ tık özellikler - otomatik başlat - ardından yeniden başlatıp kontrol et. Eğer yeniden girdiğin zaman hata alıyor isen cmd yönetici olarak çalıştır ve bcdedit -set TESTSIGNING OFF bcdedit -set NOINTEGRITYCHECKS OFF kodlarını yapıştırıp Hizmetler'de aynı işlemleri yapıp yeniden başlat. Düzelecektir, iyi forumlar.
deniyorum hemen saolasın şimdiden

knk bunların hepsini tek seferde mi yapıştırcaz

yok valla dostum olmadı hala van51 hatası geliyor :/

evet cmdyi yönetici olarak çalıştırıp yaptım olmadı ancak bilgisayarı açtıp girdim valoranta tekrar hata verdi bende vgc ye baktım kapalı idi başlatıp girdim gene olmadı
Cmd Yönetici olarak çalıştırıp denediniz mi? Ek olarak Hizmetler tekrar bir kontrol edebilir misiniz? Otomatik olarak kendisini kapatıyordur vgc

evet cmdyi yönetici olarak çalıştırıp yaptım olmadı ancak bilgisayarı açtıp girdim valoranta tekrar hata verdi bende vgc ye baktım kapalı idi başlatıp girdim gene olmadı

Dediklerimi sırası ile düzgün bir şekilde yapar isen kalkar dostum. Sorun bende de vardı bu şekilde düzeldi, bir kaç kişide de aynı şekilde. Sıralamaya dikkat etmelisin, Hizmetler kısmı önemli biraz. Yeniden başlatma işlemi olmasa idi Tw ile yardımcı olurdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt