Valorant Pixel Based Aimbot [SOURCE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sorduğun soruyu tam olarak anlayamasamda anladığım kadarıyla video çektim ona bakabilirsin.
2. Videoya bakımda aim hali hazirda kilitliyken başka yere bakmaya çalıştığında aim hafif sapıtıyor kitlenmesi gerek yere geri dönüyor, büyük ihtimalle bu bi yandan sağa veya sola yürürken kitlenmeye çalışırkende oluyor. Evet bunlar önemli şeyler değil hatta zatem geliştirilebilir şeyler gayet normal ama ben legit oynamaya kafayı takmış biri olduğum için değiniyim dedim. Başarılar şimdiden.

src ye 1500 cok iyi fiyat,ama bil bakalim ne eksik bende

2. Videoya bakımda aim hali hazirda kilitliyken başka yere bakmaya çalıştığında aim hafif sapıtıyor kitlenmesi gerek yere geri dönüyor, büyük ihtimalle bu bi yandan sağa veya sola yürürken kitlenmeye çalışırkende oluyor. Evet bunlar önemli şeyler değil hatta zatem geliştirilebilir şeyler gayet normal ama ben legit oynamaya kafayı takmış biri olduğum için değiniyim dedim. Başarılar şimdiden.
Yaptığın ayara göre değişir bu dediğin olay. En smooth aimbot olsun sen zorla sağa sola çekmeye çalışırsan ortalama olarak aynı şeyleri göreceksin :D Zaten rage oynayarak 4-5 sezondur immo değilim bizde legit oynuyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt