cedicelali
Efsane Üye
Hileden ban yemezsinde forumdan yersin.hocam ban yermiyiz
Hileden ban yemezsinde forumdan yersin.hocam ban yermiyiz
2. Videoya bakımda aim hali hazirda kilitliyken başka yere bakmaya çalıştığında aim hafif sapıtıyor kitlenmesi gerek yere geri dönüyor, büyük ihtimalle bu bi yandan sağa veya sola yürürken kitlenmeye çalışırkende oluyor. Evet bunlar önemli şeyler değil hatta zatem geliştirilebilir şeyler gayet normal ama ben legit oynamaya kafayı takmış biri olduğum için değiniyim dedim. Başarılar şimdiden.Sorduğun soruyu tam olarak anlayamasamda anladığım kadarıyla video çektim ona bakabilirsin.
Yaptığın ayara göre değişir bu dediğin olay. En smooth aimbot olsun sen zorla sağa sola çekmeye çalışırsan ortalama olarak aynı şeyleri göreceksin Zaten rage oynayarak 4-5 sezondur immo değilim bizde legit oynuyoruz.2. Videoya bakımda aim hali hazirda kilitliyken başka yere bakmaya çalıştığında aim hafif sapıtıyor kitlenmesi gerek yere geri dönüyor, büyük ihtimalle bu bi yandan sağa veya sola yürürken kitlenmeye çalışırkende oluyor. Evet bunlar önemli şeyler değil hatta zatem geliştirilebilir şeyler gayet normal ama ben legit oynamaya kafayı takmış biri olduğum için değiniyim dedim. Başarılar şimdiden.
Maalesef olmaz.pazarlık olur mu
?
Dc niye bakmıyorsun :fGüncellendi.
Bakıyorum canm.Dc niye bakmıyorsun :f
Pahalı değil ucuz.biraz pahalı değilmi