Valorant Pixel Based Aimbot [SOURCE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 aydan uzun süredir oynadığım aimbotumu zamanım olmadığı için satmaya karar verdim. Şu anki rankım immortal. Hile menüsü beta sürecinde daha öncesinde menü olmadan kullanıyordum video çekmek için hızlıca bir menü hazırladım gelişmeleri postu güncelleyerek aktaracağım.

SRCu olduğu gibi vereceğim zamanım oldukça geliştirip postu güncellerim. Hile ardunio veya vm ile alakalı değil tamamen kendi bulduğum yöntem mousemove için driver vb kullanmıyorum ekstra olarak arduino + vm - arduino + host shield methodlarınıda alan kişiyle paylaşacağım.)

Video;

FİYAT 1500TL
NET FRAMEWORK 4.7.2
DÜŞÜK CPU KULLANIMI (%0-3 ARASI)
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN DISCORDDAN EKLEYEBİLİRSİNİZ (DC : aio#1474)

Güncellemeler;
-Tuş ile profil geçişi eklendi.

denemeden almak istemiyorum var mı öyle bir şansım?

Videodan tam anlayamadım fakat, trigger tuşuna basılı tuttuğumuzda karakter yürüken başka yöne bakmaya vb. çalışsakta imleç aynı yerde kilitli kalmaya çalışıyormu eğer öyleyse çok iyi.
Bu mantık çok iyi şekillerde kullanılabilir şimdiden başarılar.

Videodan tam anlayamadım fakat, trigger tuşuna basılı tuttuğumuzda karakter yürüken başka yöne bakmaya vb. çalışsakta imleç aynı yerde kilitli kalmaya çalışıyormu eğer öyleyse çok iyi.
Bu mantık çok iyi şekillerde kullanılabilir şimdiden başarılar.
Sorduğun soruyu tam olarak anlayamasamda anladığım kadarıyla video çektim ona bakabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt