Valorant Pixel Based Aimbot [SOURCE]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cedicelali

Efsane Üye
8 aydan uzun süredir oynadığım aimbotumu zamanım olmadığı için satmaya karar verdim. Şu anki rankım immortal. Hile menüsü beta sürecinde daha öncesinde menü olmadan kullanıyordum video çekmek için hızlıca bir menü hazırladım gelişmeleri postu güncelleyerek aktaracağım.

SRCu olduğu gibi vereceğim zamanım oldukça geliştirip postu güncellerim. Hile ardunio veya vm ile alakalı değil tamamen kendi bulduğum yöntem mousemove için driver vb kullanmıyorum ekstra olarak arduino + vm - arduino + host shield methodlarınıda alan kişiyle paylaşacağım.)

Video;

FİYAT 1500TL
NET FRAMEWORK 4.7.2
DÜŞÜK CPU KULLANIMI (%0-3 ARASI)
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN DISCORDDAN EKLEYEBİLİRSİNİZ (DC : aio#1474)

Güncellemeler;
-Tuş ile profil geçişi eklendi.
-Reyna ultisi için buton eklendi.

Son düzenleme:
8 aydan uzun süredir oynadığım aimbotumu zamanım olmadığı için satmaya karar verdim. Şu anki rankım immortal. Hile menüsü beta sürecinde daha öncesinde menü olmadan kullanıyordum video çekmek için hızlıca bir menü hazırladım gelişmeleri postu güncelleyerek aktaracağım.

SRCu olduğu gibi vereceğim zamanım oldukça geliştirip postu güncellerim. Hile ardunio veya vm ile alakalı değil tamamen kendi bulduğum yöntem mousemove için driver vb kullanmıyorum ekstra olarak arduino + vm - arduino + host shield methodlarınıda alan kişiyle paylaşacağım.)

Video;

FİYAT 1500TL
NET FRAMEWORK 4.7.2
DÜŞÜK CPU KULLANIMI (%0-3 ARASI)
DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN DISCORDDAN EKLEYEBİLİRSİNİZ (DC : aio#1474)

Kanka bence fiyatı biraz uçuk çekmişsin.Biliyorum bu source ama bana göre biraz uçuk geldi bir pixel aimbot için.

Kanka bence fiyatı biraz uçuk çekmişsin.Biliyorum bu source ama bana göre biraz uçuk geldi bir pixel aimbot için.
Hocam şu srcyi alsan azda bi bilgin olsa gidip haftalığını 20 dolara satsan şu aimbota verdiğin parayı 2 günde çıkartırsın.
Gidip aimbota para veriyorsun ne zaman gideceği belli değil dt olsa ayrı dert src sahibi olmakla gidip aimbot satın almak arasında dağlar kadar fark var şahsen ben fiyatın ucuz olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Fiyat gayet normal Bu İşlere girmek isteyen Arkadaşlarımız Alıp Hilelerini Yapıp Satabilirler Zaten İyi satış olursa 3 5 günde maximum Çıkarırlar Arkadaşın Parasını

baya iyi knka ama alcak para yok iyi satışlar

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt