Çözüldü Valorant Perma banı bilet ile kaldırmak mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Urizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Urizen

Master Üye
3 Ay önce CG'deki bi instalock programını kullanmıştım bir iki defa ama hile vs. açmadım. bundan dolayı ban yedi hesabım. biletle açtırmak mümkün mü? Veya açtırmanın bir yolu yok mu? 3.yazılımdan banlananlar açılmıyo hiç bir şekilde diye biliyorum ama yinede bir sorayım dedim.

Bence o banlanan hesabı alman imkansız birde hiçbir şey yapmadım ban yedim araskargo12345 bende hiç hile kullanmadım 80 vurdum ban yedim o yüzden buradayım.(yalan)
Hile forumundayız kankacım kendini çok zeki mi sanıyosun. dedimya CG'deki instalock programını kullanıp ban yedim diye konuyu okumadan yorum kasma ban yersin bak.

Hile forumundayız kankacım kendini çok zeki mi sanıyosun. dedimya CG'deki instalock programını kullanıp ban yedim diye konuyu okumadan yorum kasma ban yersin bak.
Kanka aynısının laciverti yine 3.parti yazılım kullanmışsın yani sonuç değişmiyor birde belkide hile açıp ban yedin ben ne bilem.Birde ben çok zekiyim ama o ayrı konu konuyla alakası yok yani.

Kanka aynısının laciverti yine 3.parti yazılım kullanmışsın yani sonuç değişmiyor birde belkide hile açıp ban yedin ben ne bilem.
Kanka sen cidden 3 iq'sun beyinini 5 dakika kullanıp konuyu okusan keşke konudaki "3.parti yazılımdan ban yiyenler açılmıyor ama sorayım dedim" cümlesinden ne anlıyorsun. ki zaten hile açıp açmadığım konusunda yalan söyleyip yardım etmek isteyen insanların işini niye zorlaştırayım ve hile açsam bunu söylerim bu forumun ana teması bu zaten. bunu burada söylemiyecem nerede söylicem. burayı technopat felan mı sandın?

Kanka sen cidden 3 iq'sun beyinini 5 dakika kullanıp konuyu okusan keşke konudaki "3.parti yazılımdan ban yiyenler açılmıyor ama sorayım dedim" cümlesinden ne anlıyorsun. ki zaten hile açıp açmadığım konusunda yalan söyleyip yardım etmek isteyen insanların işini niye zorlaştırayım ve hile açsam bunu söylerim bu forumun ana teması bu zaten. bunu burada söylemiyecem nerede söylicem. burayı technopat felan mı sandın?
Bence IQ problemi olan sensin kanka sen bence açılmıyor sorayım diyorsun ya bende dedimki bence açmazlar dedim bir olay yok ve ben hiçbir şey yapmadım ban yedim diyen sen degilmissin IQ n olsa bunu ben demedim desen ok im zaten durduk yere olay çıkarma.(gözlerimden ışın atmıyım)

Bence IQ problemi olan sensin kanka sen bence açılmıyor sorayım diyorsun ya bende dedimki bence açmazlar dedim bir olay yok ve ben hiçbir şey yapmadım ban yedim diyen sen degilmissin IQ n olsa bunu ben demedim desen ok im zaten durduk yere olay çıkarma.(gözlerimden ışın atmıyım)
Olay çıkarmıyorum kanka konuyu düzgün okumuyorsun düzgün okumadığını söylüyorum sonra yine aynı şekil okumadan yanıt vermeye devam ediyorsun.

Olay çıkarmıyorum kanka konuyu düzgün okumuyorsun düzgün okumadığını söylüyorum sonra yine aynı şekil okumadan yanıt vermeye devam ediyorsun.
Kanka ben sana dedimki hiç bir şey yapmadım ban yedim diyen sen degilmissin bunu bana desen zaten her şey hallolacak.

Bilet ile kaldırmak mümkün değil. Küfür sebebiyle 1 sene ban yedim ve banımın açılmasına 3 gün kala kendilerinden ricada bulunup 3 gün önce açabilirler mi diye sordum ve hayır dediler. Riot bu tarz durumlarda aşırı katı davranıyor.

Bilet ile kaldırmak mümkün değil. Küfür sebebiyle 1 sene ban yedim ve banımın açılmasına 3 gün kala kendilerinden ricada bulunup 3 gün önce açabilirler mi diye sordum ve hayır dediler. Riot bu tarz durumlarda aşırı katı davranıyor.
cidden katı davranmalarının yanında uzun uzun uğraşıp attığım biletede her bilete aynı cevabı veren saçma bir bota yönlendirmeleride ayrı saçma...

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt