Çözüldü Valorant Perma banı bilet ile kaldırmak mümkün mü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Urizen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Urizen

Master Üye
3 Ay önce CG'deki bi instalock programını kullanmıştım bir iki defa ama hile vs. açmadım. bundan dolayı ban yedi hesabım. biletle açtırmak mümkün mü? Veya açtırmanın bir yolu yok mu? 3.yazılımdan banlananlar açılmıyo hiç bir şekilde diye biliyorum ama yinede bir sorayım dedim.

3 Ay önce CG'deki bi instalock programını kullanmıştım bir iki defa ama hile vs. açmadım. bundan dolayı ban yedi hesabım. biletle açtırmak mümkün mü? Veya açtırmanın bir yolu yok mu? 3.yazılımdan banlananlar açılmıyo hiç bir şekilde diye biliyorum ama yinede bir sorayım dedim.
Hiçbir Şekilde Hile Kullanmadan Bende Hwid Yedim 3 Main hesabımla beraber 3 hesabım gitti hesaplar sorun degil ama hwid banını kaldırmamızın ücretsiz bir yolu varmıdır.

Kanka benim sorduğum şey ayrı senin sorunun ayrı. ayrı bir konu açabilirsiniz bunun cevabı için.
Hiçbir Şekilde Hile Kullanmadan Bende Hwid Yedim 3 Main hesabımla beraber 3 hesabım gitti hesaplar sorun degil ama hwid banını kaldırmamızın ücretsiz bir yolu varmıdır.

Kanka benim sorduğum şey ayrı senin sorunun ayrı. ayrı bir konu açabilirsiniz bunun cevabı için.
sorunu cevaplıyim hayır. eskiden aldığın vp yi tarihleri vs dekont atıp haksız ban yediğini falan söyleyerek açtıklarını duymuştum ancak suistimal edilince tamamen yok oldu. öyle bir şansın yok

mümkün daha önce hesabına başka pcden girildiyse yaparsın.

• Beğen
Tepkiler: met
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt