emrecan1231
Normal Üye
menü geliyor fakat aimbot calısmıyor
ve lütfen shifte basılı tutunuz basılı tutmanız gerekmektedır ona rağmen olmuyorsa dc den ulaşın yardımcı olacağım : XSwonCH#3892shifte basıyorum ne aimbot ne trigger hiçbişey olmuyor
ALT +F1 TUŞLARINA AYNANDA BASINIZ ONA RAĞMEN OLMUYORSA MENUDEN AUTO SHOOTU 2 YAPIP SHIFTE BASILI TUTUP ADAMIN USTUNDE DENEYINIZmenü geliyor fakat aimbot calısmıyor
%30 u nasıl buldunuz hocam formül nedirSTATUS : Use At Own Risk
Yasaklanma riskiniz %30 lütfen bunu bilerek kullanınız.
GÖDNERDİM HOCAMve lütfen shifte basılı tutunuz basılı tutmanız gerekmektedır ona rağmen olmuyorsa dc den ulaşın yardımcı olacağım : XSwonCH#3892
ALT +F1 TUŞLARINA AYNANDA BASINIZ ONA RAĞMEN OLMUYORSA MENUDEN AUTO SHOOTU 2 YAPIP SHIFTE BASILI TUTUP ADAMIN USTUNDE DENEYINIZ
düzelmedi hala aynı dostum her seyi yaptım olmadı menü geliyor fakat calısmıyorve lütfen shifte basılı tutunuz basılı tutmanız gerekmektedır ona rağmen olmuyorsa dc den ulaşın yardımcı olacağım : XSwonCH#3892
ALT +F1 TUŞLARINA AYNANDA BASINIZ ONA RAĞMEN OLMUYORSA MENUDEN AUTO SHOOTU 2 YAPIP SHIFTE BASILI TUTUP ADAMIN USTUNDE DENEYINIZ
aimbotu ayarlıya bildinmi çalışmıyoduherkesin sorurunu çözdüm hilede bir problem yoktur sorunsuz çalışmakta
emeğine sağlık fakatherkesin sorurunu çözdüm hilede bir problem yoktur sorunsuz çalışmakta
aimbotu maalsef ayarlayamadım onun ıcın aımbotsuz kullanılıcak hılenın ısmınıde trıgger bot hacke çevırdım ztnaimbotu ayarlıya bildinmi çalışmıyodu