açıklamada gereklı bılgıler yazmakta menunun ayarlarını vıdeodakı ayarları yaparsanız sorunsuz çalışıcaktırkpattım actım oyunu ufak bir menü geliyor hilede kapanıyor şimdi
hocam virustotal lınkını koydum hilede trojan vs bulunmamaktadırkontrolden sonra denenir
aimbot çalışmıyor dostum bastımtespit edilmedi hileyi test ettim bir problem yoktur
shift tuşuna basılı tutarak adama hedef alın trigger çalışıcaktır aım botun aktıf olması ıcınde ALT + F1 yaparsanız çalışıcaktır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirhile lınkı bu
ban yediriyor o dostumbu hiel değil bu yeşil e denk getiricenki sıktın oda bi ihtimal kolsuz birisi daha iyi oynar ben intel wh sini kullanıyorum o daha iyi
trigger botunu denedınızmı yanı shıftte basılı tutup adamın ustune getırdıgınızde kendı sıkıyormuaimbot çalışmıyor dostum bastım
ewet o çalışıyor seri ateş ediyortrigger botunu denedınızmı yanı shıftte basılı tutup adamın ustune getırdıgınızde kendı sıkıyormu
auto shootu 2 yaparsanız tek tek sıkar ve aımbot gıbı onetap uzerıne çalışırewet o çalışıyor seri ateş ediyor
eyw kral trıggerım var sınırsız aimbotu deneme amaclı girmiştim kulanıcı coğalınca fixlenir burasıauto shootu 2 yaparsanız tek tek sıkar ve aımbot gıbı onetap uzerıne çalışır
1 haftadan önce fixlenıcenı dusunmuyorumeyw kral trıggerım var sınırsız aimbotu deneme amaclı girmiştim kulanıcı coğalınca fixlenir burası