INI
Silver Üye
la kimsin sen allah allah sunun egosuna bak dünyayı fethetdi sanki arkadasım bu hile dt.tamam hadi beni tilt ederek yorum kasmayı bırak
la kimsin sen allah allah sunun egosuna bak dünyayı fethetdi sanki arkadasım bu hile dt.tamam hadi beni tilt ederek yorum kasmayı bırak
Öncelikle hileye degil Crâck olan loader a laf atmanı öneririm suan dt degil (hile aktif kullanmıyorum henüz net bir bilgim yok) okuduysan teşekkürlerla kimsin sen allah allah sunun egosuna bak dünyayı fethetdi sanki arkadasım bu hile dt.
beyler sizin kafanızmı güzel yoksa madde bağımlısı filanmısınız bu hilenin satıs konusumu yokksaaaaa crâck konusumu ?Öncelikle hileye degil Crâck olan loader a laf atmanı öneririm suan dt degil (hile aktif kullanmıyorum henüz net bir bilgim yok) okuduysan teşekkürler
Crâck konusu ama sen direk hileye laf atmışsın ve hayır madde bağımlısı degilim kafamda güzel degil (Aslanımlı konuşmazsan başkalarına sevinirim)beyler sizin kafanızmı güzel yoksa madde bağımlısı filanmısınız bu hilenin satıs konusumu yokksaaaaa crâck konusumu ?
ilk mesajına bakarsan cevapladıgın kişi yeni güncellemeye laf atmış sen ise destekler gibi (''zaten detected di 2 maç içinde banned'') yazmışsın hocam sectigin kelimelere dikkat etmeni öneririm İYİ GÜNLERbeyler sizin kafanızmı güzel yoksa madde bağımlısı filanmısınız bu hilenin satıs konusumu yokksaaaaa crâck konusumu ?
zaten hileyi satın alıp kullandım sorunsuz. ama crâck versiyonu hile calıstıgı zaman 2 macda banlatıyordu.