Çalışmıyor Valorant Novitec Crâcked [INBUILT HVCI BYPASS + UNDETECTED] ESP | Aimbot

la kimsin sen allah allah sunun egosuna bak dünyayı fethetdi sanki arkadasım bu hile dt.
Öncelikle hileye degil Crâck olan loader a laf atmanı öneririm suan dt degil (hile aktif kullanmıyorum henüz net bir bilgim yok) okuduysan teşekkürler

Öncelikle hileye degil Crâck olan loader a laf atmanı öneririm suan dt degil (hile aktif kullanmıyorum henüz net bir bilgim yok) okuduysan teşekkürler
beyler sizin kafanızmı güzel yoksa madde bağımlısı filanmısınız bu hilenin satıs konusumu yokksaaaaa crâck konusumu ?
zaten hileyi satın alıp kullandım sorunsuz. ama crâck versiyonu hile calıstıgı zaman 2 macda banlatıyordu.

beyler sizin kafanızmı güzel yoksa madde bağımlısı filanmısınız bu hilenin satıs konusumu yokksaaaaa crâck konusumu ?
Crâck konusu ama sen direk hileye laf atmışsın ve hayır madde bağımlısı degilim kafamda güzel degil (Aslanımlı konuşmazsan başkalarına sevinirim)

zaten hileyi satın alıp kullandım sorunsuz. ama crâck versiyonu hile calıstıgı zaman 2 macda banlatıyordu.
ilk mesajına bakarsan cevapladıgın kişi yeni güncellemeye laf atmış sen ise destekler gibi (''zaten detected di 2 maç içinde banned'') yazmışsın hocam sectigin kelimelere dikkat etmeni öneririm İYİ GÜNLER

Son düzenleme:

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt