valorantyoru
Normal Üye
reis en kısa zamanda yenisini bekliyoruz
zaten detected di 2 maç içinde bannedYeni gelen güncellemeyle beraber tamamiylen dt olmuştur
he aynen kardeşim tamamzaten detected di
knk parasını veripde aldım sorunsuz bir sekilde kullandım ama bu crâcked versiyonu 2 maçda banlattı cihaz banın vardır deme bosuna 4-5 gündür oynuyodum ban yemedenhe aynen kardeşim tamam
kardeşim Crâck ban yedirmezmi sence bi düşün bakalım Crâck çıktıktan 1 saat sonra yeni loadera geçildi hileye bok atmaknk parasını veripde aldım sorunsuz bir sekilde kullandım ama bu crâcked versiyonu 2 maçda banlattı cihaz banın vardır deme bosuna 4-5 gündür oynuyodum ban yemeden
öncelikle kardesin değilim canım benim. bu crâck konusu. parasını verip aldıgımda ban bile yemeden kullanmıstım.kardeşim Crâck ban yedirmezmi sence bi düşün bakalım Crâck çıktıktan 1 saat sonra yeni loadera geçildi hileye bok atma
tamam o zaman hile dt niye diyonöncelikle kardesin değilim canım benim. bu crâck konusu. parasını verip aldıgımda ban bile yemeden kullanmıstım.
sanamı sorcam ne diyeceğimi aslan parcasıtamam o zaman hile dt niye diyon
tamam hadi beni tilt ederek yorum kasmayı bırakbaskalarınında yazdığı yazıları okursan onlarda 2 maç içinde ban yemiş
sanamı sorcam ne diyeceğimi aslan parcası