Valorant NinjaWare Login Geçilmiştir | TibetUlubey Cwubs Jhonedev (Yarı Kalan Devamı) Tospiyer ve diğeri

Normal şartlarda açıp kullanmam. Hatta defender devre dışı bırakırım windowsumda. Fakat iki kaynak kodu aynı olan bir yazılımda birisi uyarı verirken diğeri neden vermiyor. Defender'i denemek için açtım. Sonuç şaşırtıcı :dancebear:
yine de yaptığın şey dolaylı yoldan adamı suçlamak oluyor. iki hilede de tarafımda windows defender virüs sanıp uygulamayı siliyor karantinaya alıyor. bir fark göremedim ben.

Yes, Friends, As You Know, It Has Been Shared But The Login Has Not Been Passed By Me, 2 3 moves have been taken and the login has been passed. I'm showing you with the video as proof
The log will pass even if you write Random on the ground (The Full Man Is Not a Condition) + It Has Been Reduced To 30mb. It Works Faster And Stable

Cwubs My Dear Brother's Unpack and Ulibey ---- Repack jhonedev(SuskunUd-ahmetayhanx1) My Own Is Ready To Be Used As I Showed 2 Separate exe's (Unknown If Detected)

(File Link)

VT

Subject Location
https://cheatglobal.com/subject/valorant-ninjaware-aimbot-Crâcked-silentbot-flickbot-triggerbot-tibetulubey-cwubs-presents.38678/

Who contributed
@Cwubs
@TibetUlubey
@jhonedev(SilentUd & ahmetayhanx1)
@0x58B

Product Owners
@TOYSPEEK

this file linked is infected ? i dont know whats the matter here.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
TOYSPEEK BENLE İLETİŞİME GEÇ DEDİĞİM GİBİ KARDEŞİM 3K YI BANA VERDİĞİN ESNADA BEN OBSUFACTORCU Şİ,FRELEYECİİ DEĞİLİM BEN LOG SİSTEMCİSİYİM EĞER SEN BANA O 3K YI VERDİĞİN ANDA BEN SENİN LİSANS SİSTEMİNE O LOG SİSTEMİNİ YAZDIRDIĞIM ANDA PİYASADAKİ TÜM REVERSLER GERSE KIRAMAZ ŞİRKETCİ REVERSER DIŞINDA ÇÜNKÜ LOG SİSTEMİNİ KİMSE GÖREMEZ DUYAMAZ ANLAYAMAZ. 3 K YA BU İŞİ ÇÖZER TİBET ULUGAYI SENDEN UZAK TUTARIM YOKSA Crâck İLLA YERSİN İNTEGRY CHECK SİSTEMİ ÇÜNKÜ TÜM KORUMA PROGRAMLARI

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
TOYSPEEK BENLE İLETİŞİME GEÇ DEDİĞİM GİBİ KARDEŞİM 3K YI BANA VERDİĞİN ESNADA BEN OBSUFACTORCU Şİ,FRELEYECİİ DEĞİLİM BEN LOG SİSTEMCİSİYİM EĞER SEN BANA O 3K YI VERDİĞİN ANDA BEN SENİN LİSANS SİSTEMİNE O LOG SİSTEMİNİ YAZDIRDIĞIM ANDA PİYASADAKİ TÜM REVERSLER GERSE KIRAMAZ ŞİRKETCİ REVERSER DIŞINDA ÇÜNKÜ LOG SİSTEMİNİ KİMSE GÖREMEZ DUYAMAZ ANLAYAMAZ. 3 K YA BU İŞİ ÇÖZER TİBET ULUGAYI SENDEN UZAK TUTARIM YOKSA Crâck İLLA YERSİN İNTEGRY CHECK SİSTEMİ ÇÜNKÜ TÜM KORUMA PROGRAMLARI
Knk 3 satır trigger bot kodu var neyi neyden koruyorsun sen artık korusada boş kaynak kodu paylaşıldı enayi ztn anca görsel animasyon koymuş başka bir işlevi yok gösteriş sadace

Discord eklermisin beni dostum
Edit videonu izledim çok boş ekleme vazgeçtim

Son düzenleme:
LOGLOGHAKAN ABİM MİLLETİ DOLANDIRIYOR.
Knk 3 satır trigger bot kodu var neyi neyden koruyorsun sen artık korusada boş kaynak kodu paylaşıldı enayi ztn anca görsel animasyon koymuş başka bir işlevi yok gösteriş sadace

Discord eklermisin beni dostum
Edit videonu izledim çok boş ekleme vazgeçtim
İşte buna BAĞIRA BAĞIRA HYAKIRA HAYKIRA GÜLERİM.

soldaki menüler işlevsiz tıklıosun hiçbir şey olmuyor

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt